Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
0,00 0% 0,00₺ 0,00 / 0,00

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 24/93 lklk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 741 madde; 185 - 192 aras.

Konu: KONKA Konya Kat Sanayi ve Ticaret A..

1.  Alnt Originally Posted by VARADER Yazy Oku
    Evet doru fizibilite almalar. Yatrm iin lk adm diyelim.
    Bu kadar kari ne yapacak? Yatrm yapsn en iyisi. Ama iyi yatrm yapsn.

2. Sonu Adese ve dierlerine benzemez insallah..nede olsa bir konya klasii..nede olsa anadolu kaplan ama kaitdan olanlar gibi..nede olsa kombassan zihniyeti..nede olsa halka hizmet hakka hizmetdir dsturu...konka almak bir ibadetdir
    nce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldn hisse derse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sr aleyhisselam

3.  Alnt Originally Posted by yarasa Yazy Oku
    Konkadan sper bir bilano daha beklediimiz gibi geldi. 6 Ayda milyarlk bir ciro ve 368 mn net kr. Yine borsann en iyi bilanolarndan birisi geldi. Bana gre dierlerini grmeden en iyisi diyebilirim .Maallah .Yatrmclarna ve irkete hayrl olsun. Evet konka bizi hi yanltmyor. Byk bir aksilik olmazsa artan ve giderekte artarak yl sonu 3 milyara dayanan bir ciroyu imdiden ngrebiliriz. Bunu nceden sylemitim ama imdi daha rahatz .Ve yl sonu artan marjlarla beraber milyarlk bir kr bu irket bu performansla ok rahat getirecektir .Bu sonularla milyar geme ihtimali de vardr. Benim tahminim geecektir. nallah diyelim.
    Konya kat, bu sonulara ve bir ok kritere gre yaplacak karlatrmalara grede bana gre ilk srada yer alacaktr.
    in borsa ksm iin yorum yapmyorum .Bu cazibedeki bir hissenin yatrm ekmemesi ok zor diyorum.

Yarn son derece enteresan bir seans olacak ,bu balktaki ilk yazmda konkay ,barem ambalaj ve alka ile mukayese ederek bir analiz yapmtm.Yarn barem borsada ileme balyor. Muhtemelen ilk tavan yapar. Alka malum. Konka ayn ekilde . Bakalm konka maceramz nereye varacak.
    Konka iin bilanosu aklandnda dierlerini grmeden en iyisi diyebilirim diye yazmz. Bilanolar byk lde tamamland . Basnda ve dier medyada finans uzmanlarnca kabul gren kriterlere gre konkann bilanosunu yine dier iyi bilanolu irketlerle karlatralm.Bu kriterleri de, esas faal. ,net kr ve favk marjlar ile zsermaye,aktif,esas faaliyet kr,favk ,net satlar ve net kr bymeleri olarak ele alalm. Bu kriterlere ilave baka karlatrmalarda yaplabilir ,zaman olan yapsn ama bence bu kadar fazla rakama boulmaya gerek yok. Ben sadece ksaca 4 kriter + fk ya bakarm .4 kriterim ise brt kr marj, net kr marj,net satlar ve zkaynaklar bymesidir.
    Bu 9 kritere gre en iyisini seip yatrm yapacamza gre kriterler yakn olabilir, bunun sonunda 10. kriter olarak f/k kriterinide unutmayalm.
    En krl baz sanayi irketleri arasnda 10 Kritere gre yaptm karlatrmalarda Konka alkaya gre 6/4 ,Sasaya gre 8/2,emtaa ve acsele gre 7/3 kriter olarak ndedir ve nerden baklrsa baklsn 1 numaral bilanoya sahiptir .2 . srada alka gelmektedir.Atladm ve daha iyi bir bilano varsa buraya yazlabilir ve ona gre sralamay deitirebiliriz.
    Alka kemiklemi takasyla oturmu bir hisse olduu iin borsa performans daha iyidir. Bana grede zaten kl pay bir farkla 2. sradadr. Bundan sonrada iyi olacaktr.
    Konka ise bu 1 nolu bilanoya ramen kt bir performans sergilemitir. Bunun bir ok nedeni vardr ama zamanla bu bilanonun da deerini bulacan tahmin ediyorum.

4. Senin rasyolarn,olmas gereken fiyatlanman,getirdiin ve getirecein bilanolarn,halka arz rahmine dtn gnn saatini ve saniyesini.halka arzda alan gongunu........yim...
    nce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldn hisse derse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sr aleyhisselam

5.  Alnt Originally Posted by krokodil Yazy Oku
    Senin rasyolarn,olmas gereken fiyatlanman,getirdiin ve getirecein bilanolarn,halka arz rahmine dtn gnn saatini ve saniyesini.halka arzda alan gongunu........yim...
    Tebrikler stad.Bunlar bu dilden anlar.
    👏👏👏

6.  Alnt Originally Posted by yarasa Yazy Oku
    Konka iin bilanosu aklandnda dierlerini grmeden en iyisi diyebilirim diye yazmz. Bilanolar byk lde tamamland . Basnda ve dier medyada finans uzmanlarnca kabul gren kriterlere gre konkann bilanosunu yine dier iyi bilanolu irketlerle karlatralm.Bu kriterleri de, esas faal. ,net kr ve favk marjlar ile zsermaye,aktif,esas faaliyet kr,favk ,net satlar ve net kr bymeleri olarak ele alalm. Bu kriterlere ilave baka karlatrmalarda yaplabilir ,zaman olan yapsn ama bence bu kadar fazla rakama boulmaya gerek yok. Ben sadece ksaca 4 kriter + fk ya bakarm .4 kriterim ise brt kr marj, net kr marj,net satlar ve zkaynaklar bymesidir.
    Bu 9 kritere gre en iyisini seip yatrm yapacamza gre kriterler yakn olabilir, bunun sonunda 10. kriter olarak f/k kriterinide unutmayalm.
    En krl baz sanayi irketleri arasnda 10 Kritere gre yaptm karlatrmalarda Konka alkaya gre 6/4 ,Sasaya gre 8/2,emtaa ve acsele gre 7/3 kriter olarak ndedir ve nerden baklrsa baklsn 1 numaral bilanoya sahiptir .2 . srada alka gelmektedir.Atladm ve daha iyi bir bilano varsa buraya yazlabilir ve ona gre sralamay deitirebiliriz.
    Alka kemiklemi takasyla oturmu bir hisse olduu iin borsa performans daha iyidir. Bana grede zaten kl pay bir farkla 2. sradadr. Bundan sonrada iyi olacaktr.
    Konka ise bu 1 nolu bilanoya ramen kt bir performans sergilemitir. Bunun bir ok nedeni vardr ama zamanla bu bilanonun da deerini bulacan tahmin ediyorum.
    KOMBASSANGLLER faktrn unutmayn bu katta.Yeil sermayeden para kazanmak domuzdan kl koparmak gibidir

7. Galiba bunlar bizi dzecek !ne arasan var hissede ,buralardan alm frsat bile vermesi ilgin yllarca tarz herhalde veresiye kadar sonrada yemeden lrz ellam …

Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi

8.  Alnt Originally Posted by antispek Yazy Oku
    KOMBASSANGLLER faktrn unutmayn bu katta.Yeil sermayeden para kazanmak domuzdan kl koparmak gibidir
    Maalesef parann olduu yerde her trl oyun vardr ve daima olacaktr. Ama parada parann ok olduu yerde kazanlr.Eer borsada yatrm yapyorsak bunlardan kanmak zor ama imknszda deildir. Bu yzden bunlar kabul etmekle beraber bunlar artk normal kabul edip amann yollarn bulmaya alyorum.
    Borsada daima genel kanaatin aksi oluyor. Konkann en iyi bilanoyu getirmesine ramen gitmemesi enteresandr. Esas faal. ve favk bymesi 8 kat,net satlar bymesi 3,5 kat , net kr 10 kat artmtr. Dahada nemlisi bir sanayi irketi olarak favk ve net kr marjn artrm ve %40 a dayanmtr. Ve bu deerlerle sasa ve ie cam gibi sanayi devlerini ok gerilerde brakarak artk kendisi bir sanayi devi olma yoluna girmitir.Buna ramen byle bir irket basnda ve dier medyada yok saylmaktadr. Bunlarda phesiz ok anlamldr.nceki yazyda o yzden yazdm.
    Ama bunlar benim iin ok nemli deil .

Hissenin teknik olarak daha nce grd en yksek tepeler 25-27 de zorlanmas normaldir. Bu btn hisselerde olur. Hisse zellikle 30 u getiinde rahatlar. O yzden tahminim ilk etapta burdan 30 lara bir hareket gelecektir.

Sayfa 24/93 lklk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •