-

Originally Posted by
iceman
Bebek bu bebekkkk
Uyusunda büyüsün ninni.
Lafım bu “sermayesinin şu kadar katı kâr yazmış” kalıbına. İçi boş bi kalıp.
-

Originally Posted by
VARADER
Uyusunda büyüsün ninni.
Lafım bu “sermayesinin şu kadar katı kâr yazmışâ€ kalıbına. İçi boş bi kalıp.
Temel analize göre yatırım yapan bilir ki bilançoya doğru esas hareketini yapar hisse ki ben daha bunu alalı 2 ay olmadı maliyetim 39 hisse 67 lira neyin tu kakası bu
yatırım yapıyosan bekliyceksin kumar oynuyosan kumar hisseleri farklı
-

Originally Posted by
Fakirborsaci
Temel analize göre yatırım yapan bilir ki bilançoya doğru esas hareketini yapar hisse ki ben daha bunu alalı 2 ay olmadı maliyetim 39 hisse 67 lira neyin tu kakası bu

+1
tamamen katılıyorum.
-

Originally Posted by
Fakirborsaci

5-6 aydır bende bekliyorum. “ Sermayesinin bilmem kaç katı kâr” kalıbından bahsediyorum. Cümlenin kendisinden yani.
-

Originally Posted by
VARADER
5-6 aydır bende bekliyorum. “ Sermayesinin bilmem kaç katı kâr†kalıbından bahsediyorum. Cümlenin kendisinden yani.
dostum bu cümlenin kalıbına göre bende yatırım yapıyorum tek kriterim bu değil ama sermayesinden fazla kar yapıp yapmıdığı benim içinde önemli bi kriter hatta şöyle bir de ekleme yapalım halka açıklık oranı yüzde 30 altı olmasına her çeyrek karını artırması falanda bakıyorum.
-
Bereketli olsun. Bol kazançlar.
-
Vagona dâhil olmaktan mutluyum.
Paydaşlara saygılarımı iletiyorum.
-
Brüt takastan ne zaman çıkıyoruz arkadaslar bir hatırlatırmısıniz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri