burada fazla yazmam .
burada fazla yazmam .
9 Aylýkta da borsa devlerini açýk ara geçen ,borsanýn süper bilançolu hissesi Konya kaðýt nihayet kendini gösterdi ve seansýn ilk dakikalarýnda tahtasý kapandý. Borsanýn yükselmesi ile hem sektöründe ve hemde borsa genelinde bedava kalan hissede þu ana kadar satýþa mal gelmedi. Bu hýzla devam eder , golda arzý ve yatýrým haberleride düþerse, çok kýsa sürede bilanço liderliðine hisse fiyatlarýndaki liderliðini de ekleyerek devam edecektir.
Yorumu tekrar okudum gerçekten yarýþ anlatýr gibi olmuþ. Borsada artýk kaptýran gidiyor. Hep açýk etmemize raðmen bu güne kadar gizlemeyi baþardýklarý hisseyi bir anda öyle bir kaçýrdýlarki. Ne olduðunu anlamadan. Bende ayný hýzla giden bir yorum yazmak zorunda kaldým.
Bu yarýþlarda hýzlý koþaný bulan kazanacaktýr.![]()
Tam gaz gidiyor![]()
Bu açýklama barma ya ait barma böyle açýklamalar yaparken elini çabuk tutuyor ve 1.9 milyar teþvik alýrken bizim grup konyanýn aðasý kim göstermeleri gerekiyor diye düþünüyorum 100 dönümlük izmir arazisi mi olur yoksa konya da mý olur bilmem ama yurt dýþýna %100 baðlý olduðumuz bir kaðýt türünü üretmeye hükümet neler vermez fimayý elini çabuk tutmasý konusunda uyarmak biz yatýrýmcýlara düþer en kýsa zamanda arayýp konuþacaðým sizlerden de ricam ayný þekilde aramýz
Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yapýlan 13.09.2022, 14.10.2022 ve 25.10.2022 tarihli duyurularýmýz kapsamýnda, 25.10.2022 tarih ve 537179 numaralý 1.897.511.078 TL tutarlý Yatýrým Teþvik Belgesi'ndeki yatýrýmlarýmýza istinaden;
Þirketimizin Konya Ereðli OSB'de yer alan 100.000 m2 sanayi arsasý üzerinde inþa edilecek olan Konya Ereðli Kaðýt Fabrikasýnda kullanýlmak üzere 10.500.000 EURO tutarýndaki Kaðýt Üretim Hattý alýmýna iliþkin sözleþme bugün (15.11.2022) imzalanmýþtýr. Söz konusu makina ve ekipmanlarýnýn 2023 yýlý yýlsonuna kadar teslim alýnmasý öngörülmektedir.
Söz konusu yatýrým ve üretime geçiþ süreçleri ile ilgili geliþmeler özel durumlarýn kamuya açýklanmasýna iliþkin usul ve esaslar çerçevesinde kamuoyuna duyurulacaktýr.
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri