Tahtada büyük baský var. Bakalým sonunda nereye patlayacak...
Tahtada büyük baský var. Bakalým sonunda nereye patlayacak...
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Bu bilanço neden son güne bekletilir?![]()
309.883.000,00 TL kar. Gayet güzel. Güzel bilançonun hatrýna, son güne býrakma olayýný affediyorum.![]()
Son çeyrekte olduðu gibi yine güzel bir bilanco geldi maþallah..
Bilanco öncesi tavana gittik ama bence hem temel hem teknik olarak daha yolumuz var.
Teknik olarak ilk hedef bölgemiz 0.85$
Buralara önce bir getirsinler bakalým.Sessiz sedasýz tutmaya devam..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Kafayý yemiþ olmalý bunun tahtacisi..
Hunharca sattýlar.Guzelim bilancoyu mundar ettiler resmen.
Anlýk fiyat 17.82 2.ceyrek finansallari sonrasýnda yine bakarýz fiyata taktaci kardeþ
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
17.60 ort.maaliyetle aranizdayim..
Ayagim ugurludur, bilesiniz.
F/K orani 7.2
Pd/Dd orani 2.8
Halka aciklik orani %38
Yabanci orani %7.35
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=PCILT
Kar Daðýtým Politikasý
Þirketimiz Türk Ticaret Kanunu hükümleri, Sermaye Piyasasý Düzenlemeleri, Vergi Düzenlemeleri ve diðer ilgili düzenlemeler
ile Esas Sözleþmemizin kâr daðýtýmý ile ilgili maddesi çerçevesinde kâr daðýtýmý yapýlmasýný prensip edinmiþtir.
Kâr daðýtýmýnda, Kurumsal Yönetim Ýlkeleri ne uygun olarak pay sahipleri ve Þirket menfaatleri arasýnda dengeli ve tutarlý bir politika
izlenmekte; kâr daðýtým tutarýnýn belirlenmesinde, ulusal ve küresel ekonomik koþullar, uzun vadeli Þirket stratejimiz, yatýrým
ve finansman politikalarý, kârlýlýk ve nakit durumu dikkate alýnmaktadýr.
Ýlke olarak, Sermaye Piyasasý Düzenlemeleri ve ilgili diðer mevzuat çerçevesinde hesaplanan daðýtýlabilir dönem kârýnýn asgari
%20 sinin nakit olarak daðýtýlmasý benimsenmiþ olmakla birlikte, Þirketimizin yatýrým planlarý, kârlýlýk ve nakit durumu,
finansman ihtiyaçlarý, iþletme sermayesi ihtiyacý, piyasa koþullarý vb nedenlerle karýn daðýtýlmamasý veya daha düþük bir
oranda daðýtýlmasý Yönetim Kurulumuz tarafýndan Genel Kurula önerilebilecektir.
Karýn nakit daðýtýlmasý esas alýnmakla birlikte, geliþen piyasa koþullarýna ve þirketimizin nakit durumuna göre bedelsiz hisse þeklinde daðýtýmý öngörülebilir.
Kâr daðýtýmýnýn Genel Kurul toplantýsýný takiben en geç üç ay içinde yapýlmasý amaçlanmakta, nihai kâr daðýtým tarihine Genel
Kurul tarafýndan karar verilmektedir. Genel Kurul veya yetki verilmesi halinde Yönetim Kurulu, Sermaye Piyasasý
Düzenlemelerine uygun olarak kâr payýnýn taksitli daðýtýmýna karar verebilir. Þirket Esas Sözleþmesine göre; Yönetim Kurulu,
Genel Kurul tarafýndan yetkilendirilmiþ olmak ve Sermaye Piyasasý Düzenlemelerine uymak kaydý ile kâr payý avansý
daðýtabilir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1304720
Yer Ýmleri