-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
ED lerde 3. dalga en kısa dalga olamaz...
İhlaller oluyor, daha önce de yaptı. Önemli olan genel resim, ama ED yi çözeriz sorun yok 
-
-
Bence de salabilirler bae prensi buradayken salsalardı double effect yapardı ama şimdi çok etkisi olmaz diye düşüniyorum,
Ytd

Originally Posted by
mandradasutvar
Kararı aşağıdan karşılıyorlar da herhalde serbest bırakacaklar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
PGS long alaım diye bakınıyoruz...
Tabana oturdu iblis
-
12,50 den GARAN'a atlayan babayiğitler naapıyordur acaba? 11,55 ten isteyene veriyorlar da şimdi...
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
12,50 den GARAN'a atlayan babayiğitler naapıyordur acaba? 11,55 ten isteyene veriyorlar da şimdi...
12,50den atlayani bilmem belki açık kapattı ama bu fiyattan gireni orta vadede üzmez, 12,20 hedefi var (Einstein mod on)
-

Originally Posted by
keremalkm
PGS long alaım diye bakınıyoruz...
Tabana oturdu iblis

Tabandan long alamıyon nu kerem abi
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
iyi de sayım bu olursa yıkılma değil roketleme olur

Valla elongated flat diye bir şey var, ne siz sorun ne ben söyliyeyim, asıl şunu demek lazım;
-3 ncü dalga bu kadar uzatırsa 5 o kadar sanki standart bir impulse kadar gitmez,
-4 ncü dalga bu kadar kısa kalmaz.
Ama oluyor yani, ilk pandemi rallisinin başlangıcını ben hala sayamıyorum, doğru dürüst sayan da görmedim, ha keza ana düzeltmeyi, sonrasındaki impulse'ı, ve hatta Bist teki son düzeltmeyi...
Bir görünüm diyelim, olur olur, olmaz, olmaz, mühim olan sonrası, ana düzeltme neydi ki ve nereden başladı, bir önceki tepe ise 1, burası 3 tür 4 yapar 5 gelir, bakın o bile muamma, dip yani 4 son dip mi, bir öncesi mi, kaçtım kolay gelsin..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri