-

Originally Posted by
ABKA
Biz kapanınca DOW-SP toparlar mı?.Malum adettendir.
Abi sen nasıl olmasını istiyon
-

Originally Posted by
baba_baskan
Abi sen nasıl olmasını istiyon

short kapattım...mümkünse ptesiye kadar epey yükselsin ki. KAFASINA KAFASINA VURAK..
-
Teminatlar patlamaya basladi sanırım yurtdısında. Altin gumus suzulmeye başladı.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
el turco
şu iki tweet peş peşe ekrana düştü. inanılmaz. inşaat, gayrimenkul, taksi plakası rantları birbirine girmiş.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
1 sa
Erdoğan: Bu faizler düşecek, yüksek faize halkımızı ezdirmeyeceğiz
Murat Ongun
@Mrt_Ongun
·
1 sa
Kaliteli ve yeni taksi talebi, kasıtlı olarak üye dağılımı değiştirilmiş UKOME toplantısında Bakanlık yetkililerinin blok oyu ile 11. kez reddedilmiştir. İstanbulluların bilgisine.
Birisi, bırakın da merkez bankası bağımsız kararını versin mi demişti faiz kararı öncesi.
-

Originally Posted by
ABKA
Biz kapanınca DOW-SP toparlar mı?.Malum adettendir.
Kırmızı yatay aşağı geçilmediği sürece siyah çizgiler boyunca yola devam ederiz diye düşünüyorum.
https://imgyukle.com/f/2021/11/26/k25PK6.png

Ben tercihimi siyah çizgilerden yana kullanıyorum.
FDow'da 33980 altını beklemiyorum.
FDow sayımında, kırıldığı anda etiketlerin değişeceği seviye ise 33350 dir.
FSPX'de 4500 altını beklemiyorum. FSPX sayımında, kırıldığı anda etiketlerin değişeceği seviye ise 4260.
NOT: Düşüş miktarının hepsi aşağıdaki kadar. Ekim ayı dip noktası yanında hiçbir şey değil.
Son düzenleme : JAS; 26-11-2021 saat: 20:21.
-
avrupa ve abd'deki satışlar pek covid ile alakalı imiş gibi durmuyor.
bu ilk satışlar karşılanır ve normale dönülebilir.
dönülemezse (önümüzdeki hafta) bir günde görülebilecek en yüksek seviyeli bir düşüş olası olabilir."yatırım tavsiyesi değildir"
Son düzenleme : hayek; 26-11-2021 saat: 21:29.
-

OMICRON un etkileri.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bi çare düşünürük Karax abi kapak kısmını naylonla sararız, güneş almıyan karanlık bir yerde koyduk mu fazla uçamaz. şortları stoklamışız benzini mi stoklayamıycaz
Ayasofya abi görüyon nu dün akşam benzinden konuşuyorduk bugün yüzde 10 daha düştü, çok ballısın haa bikaç varil sipariş verelim şimdiden
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri