-
verge abey asels icun tesekkurler tekrardan ...
-

Originally Posted by
Calibra
verge abey asels icun tesekkurler tekrardan ...
Rica ederim, inşallah istifade etmişsindir...
-

Originally Posted by
katırcı_bedri
Ben olsam 58 ort. TOFAŞâ€™ları alırım..karşısına da Ocak vade Tofaşşort açarım..çıkarsa yukarı spotu yavaş yavaş realize edip şorta eklersin duble kazanç olur..Düşerse şortlardan aldığın parayla daha uygun maliyetli hisselerin olur..
Ben de öyle düşünüyorum. Teşekkürler bilgi için.. Piyasa dönünceye kadar bekleyeceğim. Belki Şubat vade şort açar. Eğer temettü vb verirse onu da bekleyebilirim.
-

Originally Posted by
Ex2000
Bir şey daha sallayım Reis aday olmayacak!

Ama yine kazanacak hem de CHP oylarıyla
Borsa tutturuyorum da bunda tutturabilir miyim? Bilmiyorum. Yanılma payım %100'dür.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Olur tabi ıstırırlar da onu. Yalarlar hem de.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Ayasofya abi Reis i sevmiyon tamam orasını anladık ama biraz objektif bak olaylara, yedi düvele meydan okuyor
Van münit diyebiliyor, fetösüydü çetösüydü iç minnaklarınan ayrı yılanoğlusu milanoğlusu dış minnaklarınan ayrı mücadele ediyor. Başkası olsa çoktaaan gittiydi, yiğidi öldür hakkını yeme
Reis i desteklerim desteklenmesine de piyasada benim de para kazanmam lazım, o yüzden gönlümden Reisi destekliyorum, para kazanmak için yılanoğlu alıyorum. nasıl iyi mi taktik

Fetoden yatanlar şuan şehir hastanelerinde çalışıyor. Geçen İzmir'e gitti ya herkesi toplamış ama şarjörü çıkarmak şartıyla. Adam kefeniyle çıktı durum bu. Kefensiz çıksa çırılçıplak alırlardı meydana.
-
%+4 günlük USD artışı ... Bu işin sonu nedir ?
kimse önünü göremiyor..
-

Originally Posted by
hayek
pazartesi yurdışı piyasalarda min. %2.5 bir düşüş bekliyorum."yatırım tavsiyesi değildir"

Originally Posted by
hayek
eksi %2.5 kapanış bekliyorum dow için.
"yatırım tavsiyesi değildir"
Tebrik ederim...
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Fetoden yatanlar şuan şehir hastanelerinde çalışıyor. Geçen İzmir'e gitti ya herkesi toplamış ama şarjörü çıkarmak şartıyla. Adam kefeniyle çıktı durum bu. Kefensiz çıksa çırılçıplak alırlardı meydana.
Siyaset bizim işimiz değil Ayasofya abi, her siyasetci mum gibidir, etrafını aydınlatır. Biz karanlık taraftayız, mumun bize faydası yok 
Yarın koşuya katılacak atları seçelim,
Pala bistt atını kırbaçlasın biz yılanoğlunu,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri