-

Originally Posted by
ENGRANDMASTER
Sayın Bozkurt reis ucuzluk yok.
istiyor yılı en yüksekten kapatmak.
Bence
Fikrim değişmedi.
Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir.
ve tabii ki her koyun kendi bacağından asılır.
-
Ben şortken, lönkcü arkadaşlara korkmayın ben şortken düşmez diye motive ederdim poz. da rahat otursunlar yarı yolda dökülmesinler deye
Artık o güveni veremem çünkü lönkledim en zirvedeyken, yapcak bişii yok
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Biraz gudubetliğimin olduğunu söyleyen arkadaşlar oluy, bastığın yerde ot bitmiyor diyenler de var.
Nasip bu işler, bakalım
Kısmetten ötesi olmuyor. Ne yaparsan yap.Bastığın yeşeriyordur. Lakin kendine hayrın yoktur
Benimde öyle
-
master sef tahsin nohut tan kahve yapmisti
sizde size gelenlere dayayin bunu..

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Önüne gelen kız istemeye geliyor ula kardeş kahvenin kilosu kaç olmuş bundan sonra hanımı tembihledim kabul etmesin. Manyak manyak adamlar geliyor kova kova bir hal oldum.
-

Originally Posted by
baba_baskan
Kısmetten ötesi olmuyor. Ne yaparsan yap.Bastığın yeşeriyordur. Lakin kendine hayrın yoktur
Benimde öyle

Du bi heyecan yapmayalım daha henüz bişii yok ortada, belki de bu sefer feleğin çemberinden geçer şansımız döner, kimbilebilü ki 
2068 de durdu makina, gel basganım sende bin trene, hem bak maliyetin benimkinden daha uygun olucak
-
Bozkurt bence sen ne acarsan tersini yaziyorsun burda
Totem yapiyorsun insanlar gercek saniyor
...
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Du bi heyecan yapmayalım daha henüz bişii yok ortada, belki de bu sefer feleğin çemberinden geçer şansımız döner, kimbilebilü ki

2068 de durdu makina, gel basganım sende bin trene, hem bak maliyetin benimkinden daha uygun olucak
ben varantcıyım. beni bu saate kabul etmiyor. Öğlen aldım yine düştü 
-
O değil taze varant dedim yeni çıkmış 1950 ben aldığım düşüyor. Yerin dibine giriyor....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri