-

Originally Posted by
*Bozkurt
Haftaya değil moruk abi, her zaman olucağını süüüleyim.
Zengin daha zengin, fakir daha fakir olcak.
Sistemi bu şekilde kurmuşlar
Iyide reis bize bu hafta ne olacagi lazim. Ne diyon senin longlar tepemi yoksa parayi vuracakmisin bu pozisyondan.
-

Originally Posted by
Karax
E o zaman niye viop da islem yapiyorsun. 4 5 kutu adini ve ne oldugunu bilmedigim seyi almak icin mi oynuyorsun. Masada bir para var hepimiz o paraya zar atiyoruz. (HEDGE yapanlara lafim yok) harama helale bukadar hassas birinin ne isi var yahu viopta.
Ismini bilmediginiz sey puro 
...
-

Originally Posted by
Karax
Iyide reis bize bu hafta ne olacagi lazim. Ne diyon senin longlar tepemi yoksa parayi vuracakmisin bu pozisyondan.
Bilmiyorum abi ne olucağını,
Kazanırsam rakı açıp masayı donaltıp yengeç yiycem
bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti
-

Originally Posted by
*Bozkurt

bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti

[emoji3]
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
*Bozkurt

-

Originally Posted by
*Bozkurt

bozkurt senin fanatik bir hayraninim
buyuyunce bende senin gibi olmak istiyorum 10 numara 5 yildiz bir forumdas ve zarardassin
...
-
-

Originally Posted by
Culpable
bozkurt senin fanatik bir hayraninim

buyuyunce bende senin gibi olmak istiyorum 10 numara 5 yildiz bir forumdas ve zarardassin

Ben borsadan hiç para kazanamadım ki, hep cepten yedik, iki kazanırsam 20 kaybetmişimdir, biz buraya para kazanmak için değil adrenalin için geliyoruz abi, piyasa dönerse millet benden bilecek
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri