-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bilmiyorum abi ne olucağını,
Kazanırsam rakı açıp masayı donaltıp yengeç yiycem

bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti

Originally Posted by
baba_baskan
olmuyor yapamıyorsun. Tutki gittin yine geri geliyosun. sigara gibi
Zaten dolar zarari cikmayacagi icin masadan muhtemelen herseyi birakip kalkarim.
-
culpable evde 30 lt sızma zeytin yağı var onunda fotosunu atayım mı? puhahahaha....çiçek yağı ha? hahahah....
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bilmiyorum abi ne olucağını,
Kazanırsam rakı açıp masayı donaltıp yengeç yiycem

bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti

yengeç mükemmel bi yiyecektir, sen 2075 long bozma, cumaya kadar en az 2210 okutursun onları, nerden baksan 15 porsiyon yengeç parası, yunan adalarına gitsen orada da 8-10 porsiyon yersin, yunanlılar yengecin ustası
-

Originally Posted by
KaraKemal
yengeç mükemmel bi yiyecektir, sen 2075 long bozma, cumaya kadar en az 2210 okutursun onları, nerden baksan 15 porsiyon yengeç parası, yunan adalarına gitsen orada da 8-10 porsiyon yersin, yunanlılar yengecin ustası
Yol masrafı çıkartma KaraKemal abi,bizim ülkede yok mu iyi bir Yengeç lokantası
-
-
viopta kazandığını yemezmiş, bağışta yapmazmış...ama faiz haram dememiş bu puhahaha...tutarlılığa bakın siz...
yesene o zaman viopta kazandığını niye korkuyorsun? haa korkuyorsan burada işin ne? viopta niye işlem yapıyorsun? komik şey seni...
-
hahaha önce çakma dedi şimdi de 10 senelik diyor...yok lan benim değil yan komşudan ödünç aldım puhahahah...
-

Originally Posted by
freshwind
Ek ödemeye 5000 tl zam yapılıp, döner sermayenin kaldırılacağını kim söylüyor. O devam edecektir. İkisi birlikte 14500 tl civarı alır doktor, bu konuda eksik bişeyler vardır gibime geliyor.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Originally Posted by
*Bozkurt
Boşuna sendikalar iş bırakma eylemi yapmıyor, diğer sağlık çalışanlarına yok doktora var, olay bu
Ya arkadaşlar yooook.
Oğuz vortex in attığı görselde yazılan her şey %100 doğru.
Eksik olan tek şey yasalaşsa idi emekli doktora 2000-2500 Tl zam gelecekti.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri