-

Originally Posted by
sindoma53
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
25d
Erdoğan: Siyasi özgürlük ile ekonomik özgürlük madalyonun iki yüzü gibidir. Biri olmadan diğeri anlamsızdır. Ekonomide refahı yaygınlaştıracağız
Ne diyorsunuz doğrumu söylüyor

Bunca yıl söylüyordu. Bundan sonrada ne söylüyorsa söylüyrdur. Doğrumu yalanmı allah bilir. Marketker yalan söylüyor
-

Originally Posted by
Culpable
Sindoma saydigin yerlere gelir duzeyi asagida olanlar gidip yiyemez ama silifkede dedigim gibi siradan bir yiyecektir
Her yerde yedim ama silifke tasucu burasi farklidir ortami farklidir, tadi farklidir , birasi farklidir ,sosu farklidir yiyen kisiler farklidir

Sindoma abi de bizi zengin biri sanıyor herhalde, daha hiç yengeç siftahımız yok, bi kere gitsin bir daha gidemezsin diye yazdı oraları heralde
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Sindoma abi de bizi zengin biri sanıyor herhalde, daha hiç yengeç siftahımız yok, bi kere gitsin bir daha gidemezsin diye yazdı oraları heralde

Abi sende diycen ankarada yengeç vardıda bizmi yemedik
-

Originally Posted by
*Bozkurt

Bu kadar merak etme diye yazdım ,sen kiremitte hakiki tereyağlı karides ye
-
-
Ağa sen bizim oralısın resmen

Originally Posted by
Culpable
Ben %50 mersin %50 gazipasa olunca silifkede hem akrabalarim cok hemde tanidiklarim
Silifkede taninmis bir ailenin ferdi isen ben kesinlikle taniyordumdur

Mesela yazlari bazen gokbelen e giderim miss gibi mangal uzerine birde cam tatlisi yemeye bayilirim

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Gaz parasi cebimize girecegdi demi,öle dedi
Ozaman yengeç yerim:öley:
-
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
58d
Rusya devletine bağlı medya
İstanbul’un birçok noktasında ‘yoğun koku’ alarmı: İGDAŞ, 'doğalgaz kaynaklı değil' açıklaması yaptı
https://tr.sputniknews.com/20211205/...051465594.html
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri