-
Abi o tarihlerde yogunluktan ekrana bile bakmiyordum
2020 pandemi dususu insanlar icin gercekten bir firsatmis 15 lira temmetu verecek Ttrak 40 liradan islem goruyor varmi boyle bir dunya
o dedigin tarihte Ttrak alan bir insan 2022 temettusu ile birlikte maliyetini tl bazinda 0 layacak dolar bazinda yazmaya bile gerek yok
bir daha oyle bir firsat gelirmi buna bizim omrumuz yetermi o sorunun cevabi bence hayir

Originally Posted by
KAPICI
4 Ağustos 2020 tarihinde 90 sentti,bende o tarihlerde bu topikte AL-AL yaza yaza yorulmuştum.
3 mayıs 2021 de 2.48 doları gördü.
Dolar bazında güzel kar aldılar.
YTD
...
-

Originally Posted by
Culpable
Abi o tarihlerde yogunluktan ekrana bile bakmiyordum
2020 pandemi dususu insanlar icin gercekten bir firsatmis 15 lira temmetu verecek Ttrak 40 liradan islem goruyor varmi boyle bir dunya
o dedigin tarihte Ttrak alan bir insan 2022 temettusu ile birlikte maliyetini tl bazinda 0 layacak dolar bazinda yazmaya bile gerek yok
bir daha oyle bir firsat gelirmi buna bizim omrumuz yetermi o sorunun cevabi bence hayir
Uzun vade de çok şeyler değişecek.
Robot ve grafen teknolojisi çok şeye gebe.(bence)
YTD
-
IMF den para almayız diyen biri
Fetö destekçisi BAE den yardım istiyor.
Yetmedi, katara tüm stratejij fabrikaları
Satmak için sırada..
Yazık, Atatürk boşuna uğraşmış.
Değmez bu millete,..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
KAPICI
4 Ağustos 2020 tarihinde 90 sentti,bende o tarihlerde bu topikte AL-AL yaza yaza yorulmuştum.
3 mayıs 2021 de 2.48 doları gördü.
Dolar bazında güzel kar aldılar.
YTD

YTD
-
-

Originally Posted by
Culpable
5$ dan Ttrak alanlar 2$a yaklasik temettu aldi .
buyuk ihtimalle 2$ da 2022 de alacaklar
Tren kacti ikigozum abi

o tren bir daha geri gelmez . o zamanlar bugunleri ongorebilen mal alabilen insanlari tebrik etmek lazim
biraz kaba olucak kusura bakmayin ama o tarihlerde mallanan insanlar fantazileri yapar iken
Mal alamayan kisiler mal alanlarin fantazilerini seyredip mast...... yapiyor

Aci ama gercek olan bu ttrak yeniden 5 $ dussun eregli yeniden 1 $ dussun . sabun bitiyor abey!!!!!
Cumleten iyi geceler Mert gelmeden kacalim

Aldık-Sattık-Benden alanda çok kazandı.
Farklı yatırımlara yelken açtık.Onlarıda zamanı gelince realize edeceğiz.
Yeni tur yeni şanslara bakacağım...Para şahindir avını bulur... 
Mert abi iyidir..
YTD
-
Yukarıdaki hisseler hariç DOHOL-NUH ve kıytırık şirket UFUK yatırımdan güzel para yaptım.(daha yazmadığım epeyce hisse var)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=113&page=228
Aristokrat. 
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post3268954
2 Gzm 
YTD
-
Dolar yukarı bırsa yukarı zeytin yağı peynir ykarı. Araba yukarı ev yukarı. Kaybeden kim benim gibi tl de kalan. 1100 den 2200 e geldi borsa . Ben 17 senedir oynarım. Böyle bir korelasyon hatırlamıyorum. Tl elinde olmasın da eşek olsun daha değerli durumu var. Millet çıldırmış. Varlık balonuna mı gidiyoruz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri