-
Gaz verme yok aga. Ne gazı vereceğiz. Grafik var. O gazı vaktiyle verdim Emekdar abiye. Ama az demişim abi affet
-
Abi 10 yıldır bu anı bekliyorsun.. bak iyi okuyun.
Dolar 11 den 5 e düşecek analizi yapmışsın kitapları incelemissin analizler kalıplar .
Geliyor vuruyorsun short. Analiz çok sağlam temelde var. Kağıtlar tarihi dip. Vs. Vs.
Dolar yürüyor pozda oturuyorsun herşeyi basıyorsun..
Ve kur 17 herseyini kaybetttin..
VOB kesinlikle yapmayın.
-
ne etki eder ya? yani tüm borsada endeksi teminat gösterip dolar alma işlemi tutarı ne kadardır mesela? 3-5-10 milyar dolar olsun...para mı şu anki ülkenin durumunda? yani birileri 3-5 milyar dolar alamaz hale gelirse sence dolar düşer mi hakikaten? buna inanıyor musun?

Originally Posted by
Ex2000
Endeksi teminat gösterip dolar alıyorlar, hem endeks yükseliyor hem dolar vadeli yükseliyor.
Ben teminat işini kaldırmaları lazım bak dolar ozaman nasıl düşüuor.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Evet,
belki meblağ çok yüksek olmadığı için olabilür
sizde korku mu oluyor
Spotta tutmadığım için dert etmiyorum ama şu an bankada dövizim olsa rahat olmazdım
-

Originally Posted by
Cautionary
Buradan özellikle döviz konusunda gaz veren arkadaşlar dikkatli olsun. Yakın zamanda cadı avı başlatılabilir. Hatta kimlikler tespit bile edilmiştir. Bir düğmeye basmaya bakar!
Sonra yok ben şaka yaptım, yok walla hiç dolarım yok diye zırlamayın sorguda

Dolarda yükseliş kaçınılmaz topiki var yıllardır vob 24 gibi sürekli sayfa bitince yenisini açıyorlar.
sorguya önce o topiki açanlardan başlarlar bence
-

Originally Posted by
el turco
Belki 5-6 yıl bu kadar düşük faiz göremeyeceğiz.
Konut faizleri çok düşük. Ev fiyatları her ay daha yukarı gider. Son şanslar.
Faiz 30 40 oldumu 2 m istenen daire 1.2 m e gidecek .
-
Şuan herkes benim dediğime geldi. Ben bunu bilerek yazdım 2 ay oldu galiba. Birkaç ay yazmıştım.
Teknik analiz diye birşey yoktur. Kardeşim şimdi benim uyarılarımi algılayıp ve çok geç olmadan bu batağa girmeyin
Vak bir daha yazıyorum. Teknik analiz diye birşey yoktur.
-
ben mi yanlış hatırlıyorum daha dün Merkez bankası faizi düşürmedi mi ?
Bugün dolar müdahale ediyoruz demesi size ne kadar samimi geliyor ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri