-

Originally Posted by
TIFIL
yukarıya gider iken mal boşaltımı daha kolay diye biliyorum, yeterince verdiki kimsa kaçamadı bence
yıllarca süren yataydan ve 1 aylık yükselişten sonra topladığı malı 1 saatlik veya 1 günlük barda verebilir mi bilemiyorum.
çıkarken de nefessiz, ardı ardına boşluk bırakarak çıktı.
gerçi bir de doların durumu var. satıp dolara geçmeyi düşünmüş de olabilir. ülkeden kaçma senaryosu.
audentes Fortuna iuvat
-

Originally Posted by
ariston
Dün demiştim, alıcı tek kişi ise tehlikeli diye. Herif hastalandı mı, yerine yardımcısı bakıyor mu bilmemiz lazım diye.
Beni de whatsapp'dan meşgul ettiler ekrana baktığımda hesaplar erimiş ne olduğunu anlayamadan taban oldu hisseler.
Telefonlar susmuyor hakkaten Acaip bi gün, bir iş için bana da teklif geldi, yapamam dedim.
Tüm orduya karşı tek başına ne yapabilirsin ki
memedabiyi ikna etsinler yabcak bişii yok
-
Para giriş çıkış alan satan neyse paylaşabilecek var mı?
-
Araci kurumdan mesaj geldikten 1 dakika sonra satis basladi
piyasa kosullarindan dolayi gap olusabilir vs vs
...
-
pist 30
2290 civar köyleri
oradan depmeli. bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.

-

Originally Posted by
kemo
mor olunca karsiligi kac ki hocam
yil sonu 13. e gelir
-
Kap : Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem*gören CNH/TL sözleşmelerinde uygulanan*%10 oranındaki üst fiyat limiti*oranı bugün için %20'ye çıkarılmıştır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
DJKARIZMA06
Bu faizle oraya insin donuma kadar alirim dolar[emoji2]
SM-M215F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fırsat gelir muhtemelen. Ben öyle düşünüyorum. Ama nerede buluşurlar, mor o vakit kaç olur orasını bilemeyiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri