bankalar 19 vermeye başladıysa.. bu kadar aksiyonu niye yaşadık biz.. zaten 19 faiz 8-9 arası tutuyordu doları..
Originally Posted by Joe Dalton bankalar 19 vermeye başladıysa.. bu kadar aksiyonu niye yaşadık biz.. zaten 19 faiz 8-9 arası tutuyordu doları.. Kısmet olursa 15 gün sonra kredi başvurusu yapıcam bugün vakıfa gitmişken oran sordum 0 konutta 1.20 dedi. 1.20 den alıp %18-19 faize koymayı bir ben akıl etmiyorumdur. Çok saçma bi hal aldı...kime göre paranın maliyeti %14 kimine göre %19 şaşırmış bunlar...
Originally Posted by Sağsalim Kısmet olursa 15 gün sonra kredi başvurusu yapıcam bugün vakıfa gitmişken oran sordum 0 konutta 1.20 dedi. 1.20 den alıp %18-19 faize koymayı bir ben akıl etmiyorumdur. Çok saçma bi hal aldı...kime göre paranın maliyeti %14 kimine göre %19 şaşırmış bunlar... 1.20 nin yıllık maliyetinin ne olduğunu biliyon mu
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 1.20 nin yıllık maliyetinin ne olduğunu biliyon mu Yes sir, %15,99 2 yıllık devlet tahvili alırız, döviz inerse 10 lara ona gireriz yani yeterki %16 yla kredi versinler gerisini hallederiz
Originally Posted by Sağsalim Yes sir, %15,99 2 yıllık devlet tahvili alırız, döviz inerse 10 lara ona gireriz yani yeterki %16 yla kredi versinler gerisini hallederiz 1.20'nin toplam maliyeti çok daha fazladır...
Originally Posted by Sağsalim Yes sir, %15,99 2 yıllık devlet tahvili alırız, döviz inerse 10 lara ona gireriz yani yeterki %16 yla kredi versinler gerisini hallederiz 18.71 hiç bir lesinti olmadan sigorta kkdf dedin mi 21 ila 23 arası
Dostum konut kredisi cekip bankaya faize nasil konulur Originally Posted by Sağsalim Kısmet olursa 15 gün sonra kredi başvurusu yapıcam bugün vakıfa gitmişken oran sordum 0 konutta 1.20 dedi. 1.20 den alıp %18-19 faize koymayı bir ben akıl etmiyorumdur. Çok saçma bi hal aldı...kime göre paranın maliyeti %14 kimine göre %19 şaşırmış bunlar...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by servetbey Dostum konut kredisi cekip bankaya faize nasil konulur bu arkadaşa trollük yapma seni çözerler dedim. döviz başlığında dekontunu koydum dedi. konut kredisi çekip de mevduata nasıl konulur bir dekont koyarsa bende ikna olacağım.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Forum Rules
Yer İmleri