Keyfimiz vardý arada bi Kadýköy'de raký balýk yapýyorduk çok zengin iþi oldu artýk vazgeçtik.Ýki kiþi 35'lik,balýðý,mezesi 600-700 tl den aþaðý deðildir.Gittiðimiz yerde öyle lüks bi mekan deðil Nimet Balýkçýsý (Balýðý güzel,mekan güzel baþkaAyda bi mutlaka gidiyorduk.Þimdi yýlda bir oda belki.
Müþteri temsilcinizden PDF formatýnda baþvuru formunuzu talep edebilirsiniz. Orada hepsi yazar. Konuyla ilgili benim baþvuru formumda þu yazýyor. Herhangi bir kelek atamazlar.
odea.jpg
Walla yapýlacak en güzel þey bu düzeni protesto etmek hocam. Protestan mezhebine üye olacaksýnýz!
Bakýn bugün manþet haber vardý. Ýhtiyaç kredisi oranlarý yýllýk %40 ý aþmýþ. Mevduat faizleri ne ? %19 !
Üstelik hükümet mevduata yüksek faiz ödemeyeceksiniz diye serbest piyasayý iðfal edip bankalara tehdit mektuplarý yolluyor.
Yani senden aldýðý parayý 2 katýndan fazlasýna satýp keyif sürüyorlar.
Hani bi atasözü varya sen merkep olursan binen çok olur diye. Af buyrun incitmek için yazmýyorum sadece durumu özetlemesi açýsýndan.
Devletin her tür denetimle ve baskýyla mevduatçýyý dövdüðü ve dövdürdüðü bi düzende sen paraný hala bankada tutarak bunlara fýrsat vermiþ olmuyormusun ? Bakýn bankalar her ay kendi aralarýnda toplantý yapýp karar ve aksiyon alýyorlar bankalar birliði kanalýyla.
Peki siz mevduatçýlar hiç birlik olup topyekün ne yapabiliriz diye arandýnýz mý ? Bu ülkede hep sermaye sýnýfý torpilli ve ezen diðer taraf ezilmeye mahkum hakkýný arayýp soramayan pýsýrýk modda tutuluyor bilinçli olarak.
Buna verilecek cevap ve bunlarýn burnundan getirecek çözüm çok basit !
Herkes parasýný dövize park etsin yada bankadan çekmeye baþlasýn bakýn bakalým ertesi gün ne oluyor ?
Anýnda çark edip biz kandýrýldýk, mevduatçý vatandaþý TL ye güvenen milletimizi üzdük. Bizi affedin diyip olmasý gereken yere seve seve çýkarýrlar. Ama burada bakýyorum herkes 1-2 puan fazla alayým derdinde hala oran paylaþmakla meþgul.
yahu tren kaçmýþ, adamlar sizin paranýzý beleþe kullanýyor. yapmayýn etmeyin biraz BOSPOROS okuyun.
Tavrýnýzý koyun ortaya ! yumruðunuzu vurun masaya....
Yer Ýmleri