Ýnþaatçýlar da KGF istiyor- bloomberght.com
Hazine ve Maliye Bakaný Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adýmlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanýtým Toplantýsý'nda yeni KGF destek paketinin de ayrýntýlarýný duyurdu.
Bakan Nebati, toplamda 60 milyar TL olan üç yeni KGF paketinin de devreye alýnacaðýný belirtti.
60 milyar TL'lik kefalet hacmi oluþturulduðunu bildiren Nebati, detaylarý þöyle paylaþtý: "Yatýrým destek paketi (25 milyar TL), ihracat destek paketi (25 milyar TL) ve iþletme harcamalarý destek paketi (10 milyar TL)olmak üzere 3 paketi devreye alýyoruz" Bakan Nebati'nin sunumunda da aktardýðý 6 sektör imalat, ihracat, tarým turizm teknoloji toptan ve perakende oldu.
Ýnþaat sektörü temsilcileri yeni KGF destek paketinin içerisinde olmadýklarýný ve dahil edilmeyi talep ettiklerini söyledi. Sektör temsilcileri inþaat sektöründe ciddi arz eksikliði olduðunu ve üretim maliyetlerinin iki katýna çýktýðýndan iþletme sermayesi bulmakta güçlük çektiklerini söyledi.
bloomberght.com internet sitesinde yayýnlanan sözkonusu habere aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/insaatci...stiyor-2298783
Ben de KGF istiyorum, ahtapot alamaz oldum, tat uskumru konservesine kaldim.. 
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri