Tek haneler gelsin bari maliyet kolay dusurulur
Tek haneler gelsin bari maliyet kolay dusurulur
9.99 gelirmi oradanda alak bari hatýralýk
Tabandan birazcýk aldým
Yarýn mi alsaydýk bilemedim
Savaþ sanki RTA nýn umurunda
,,sanki Rus füzeleri Gebze 'ye düþmüþ gibi oldu tahtamiz. 5000 lira satýþa göçüyor kademe
)))
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
15.30 kritik nokta...
Altýna sarkarsa, gitti bizim bilanço beklentisi çöpe
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
"Hissede fiyat istikrarý saðlamak için hisse geri alým yapýlmasý gündeme alýnacak mý?
Yoksa böyle gelen vurup giden vurup ,hisseye güvenen ystirimcinin ezilmesine seyirci mi olunacak
Ydf de ki nakitten yada geçmiþ yýl kârlardan temettü daðýtýlmasý söz konusu mu?
Bedelsiz sermaye artýrýmý mümkün mü?
Yoksa nakiti al takke ver külah þirket içi þirketleri beslemek için mi kullanacaðýz?
20 aydýr endeks%100 artarken , hisse 64 den 18 e gevþedi... Bilmediðimiz bir olumsuzluk mu var þirkette?"
22 Þubat saat 12.33 de þirkete sorduðum soru
Ve þunu gördüm ki, þirketimiz yatýrýmcýnýn sesine kulak veriyormuþ.
Teþekkürler....
Yarasa kardeþ
Geçen gün bu konuyu masaya yatýrýp, A1 kapitalli beslemek yerine ,geçmiþ yýl kar yada ydf ile kendi hissemizi aksa sirjet , diye baskayan bir analiz yapmýþtýk
Bir çok senaryoyu ele aldýk.
Bizker bunlarý düþünüyor isej, þirket yönetimi kesinlikle düþünüyordur
%99 hisseyi yatýrýmcýnýn sýrtýna yükleyip , týkýr týkýr maaþ alan ve bana giren çýkan yok diyerek hisseyi umursamayan yönetimin bu tavrýndan vazgeçmiþ olmasý beni umutlandýrdý
Þimdi sýra Ümit bey de. A1 kapital hissesinden patron ayiklasi. RTA yi ve bizi A1 life yada onun partnerkerinden birine satsýn.
Gönlümden geçen bu
Patron yatýrým bankacýlýðý yapsýn. RTA , profesyonel genetik iletin gudumunde olsun
Son düzenleme : külyutar; 24-02-2022 saat: 21:30.
Yer Ýmleri