Eþþeði kaybettirip buldurdular yine, sevinemiyorum.! RTA 'nýn 20'yi devirmesi lazým ki, yüzümüz güle...
Eþþeði kaybettirip buldurdular yine, sevinemiyorum.! RTA 'nýn 20'yi devirmesi lazým ki, yüzümüz güle...
Gökdoðan hýzýyla pike yaptý hissemiz, avýný kaptý 109.000 âdet 10.31 den
Þimdi yüksek rakýmda olan yuvasýna götürüyor avýný . Yol üstünde ki avlarýný da toplayarak
Belgesel çekiyorlar tahtada sanki
Vahþi yaþam belgeseli
Aslýnda doðal yaþam. Bize vahþi gibi geliyor
Her zaman av& avcý olacaktýr.
Bu düþüþte av olmadýk yine.
11. 07 den 7.07 civarýna düþerken de av olmadýk
Uzun vadeli asla av olmaz
Yeter ki reel de para kazanan þirkete hissedar olun
Ve bu vesile ile 10.30 pasifi alýþ emrimi görüp 10.31 den 109.000 adet alým emri girenleri esefke kýnýyorum. Þu fakire çok gördünüz 100 adet hisseyi.
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Daha henüz birþey yok.. rüzgara göre sallanýyor
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 den Vakýf a 4 milyon virman yapýlmýþ. Gecen hafta Globalin aldýgý 2 milyon halen takaslarda yok. Sihirbaz bunlar abra kadabra mý okus pokus mu nereye gider bu kadar hisse
Kayýp 2 milyon adet için nereye baþvuracaðýz?
Citibank da çýkmaz umarým kayýp hisseler
Oradan çýkarsa, patron valizini toplasýn))
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Takas 3 senedir ilk 5 aracý kurumda %54 civarý idi
8.5 milyon hisse satýldý ilk 5 den ve hisse adetei ilk 5 de %61 'e yükseldi
Al takke ver külah
Vatandaþ hissemizi almaya korkuyor
Korkmakta gayet haklý
20'den fazla beklentisi olan hisse paraþütsüz düþüyor ise ve kimse destek atmiyorsa, , beklenti gercekleþmeden o hisseye bulaþilmaz.
Millet alýcý çekmek için tahta yapar, bizim esrkte milleti sýrtýndan atmak için tahta yapýyor.
Tam sucukluk kivama geldi...
Yer Ýmleri