-
Tiye alır belki amma , mazlumun ahı yerde kalmaz şaho..
Muhakkak arş,ta yerine iletilmesi için bekler !
Borsa düşerde çıkarda bunu herkez biliyor fakat burada alenen ibnlk var göz göre göre hemde.
Şu hayatta en korktuğum şey , benim yerime ailemden birinin bedel ödemesi olurdu .
Para pul hikaye ...
-

Originally Posted by
hayek
şahoo yine döktürmüşsün [emoji4][emoji4] en son terzi olayında koptum
Hayek, ne zaman a1 onaylanack? bence bılerek eksık evrak ıle spk ya basvuru yapmıştır. süreç uzasın dıye. aksı halde 4 ay bıtti
-

Originally Posted by
HARLEYQUEEN
Tiye alır belki amma , mazlumun ahı yerde kalmaz şaho..
Muhakkak arş,ta yerine iletilmesi için bekler !
Borsa düşerde çıkarda bunu herkez biliyor fakat burada alenen ibnlk var göz göre göre hemde.
Şu hayatta en korktuğum şey , benim yerime ailemden birinin bedel ödemesi olurdu .
Para pul hikaye ...
kardeş, ben hep mazlummun ahının yerde kaldıgı gördum, benım dunyamda kötuler hep kazandı, mazlumlar kaybettı..
-
aynı fikirdeyim
şeref.siz bunlar

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
Hayek, ne zaman a1 onaylanack? bence bılerek eksık evrak ıle spk ya basvuru yapmıştır. süreç uzasın dıye. aksı halde 4 ay bıtti
-

Originally Posted by
hayek
aynı fikirdeyim
şeref.siz bunlar
Bu ulkede hakıkaten borsaya yatırım yapılmaz. kıler bedellısıne baktınız mı mılletı ne hale getırdıler
-
bu şirket ıle ne yapacagız.. ne hale getırdı bızı. tek bır heber bıle gelmıyor
-

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
kardeş, ben hep mazlummun ahının yerde kaldıgı gördum, benım dunyamda kötuler hep kazandı, mazlumlar kaybettı..
Görünenen o ama .. kötüler için de zaman kısa,
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
yaktın bızı hayek, fıbonaccı ıle bırlıkte bır suru guzelmme yaptınız. mlletın asssına sctınız. hem koyundan yana oldun hep ksap tan. hem kandırdın algı yaptın. yatacak yerın yok hayek
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri