-

Originally Posted by
hayek
yahu þahoo , bu murat senin gibi çapsýzýný nerden buldu ?
adam genel kurulda gereksiz para harcamýyoruz diye söyledi?
eðer senin paraný þirketten veriyorsa valla hakkýmý helal etmiyorum.
sana verilen para küllüm gereksiz.
ama cebinden veriyorsa beni ilgilendirmez
"yatýrým tavsiyesi deðildir"
Kaynaksýz konuþana ne demeli. Biri hisseder, öbürü duyum aldým. Der. Ne kalitesi bir forum oldu burasý. Allahtan ben varým da biraz ortalama yükseliyor.
-
lan þahoo bu murat sana kaç para veriyor [emoji4] deðermi 3 kuruþ dünya malý için fýrýldak olmaya

Originally Posted by
ÞAHONUN PUNGARI
Kaynaksýz konuþana ne demeli. Biri hisseder, öbürü duyum aldým. Der. Ne kalitesi bir forum oldu burasý. Allahtan ben varým da biraz ortalama yükseliyor.
-

Originally Posted by
hayek
lan þahoo bu murat sana kaç para veriyor [emoji4] deðermi 3 kuruþ dünya malý için fýrýldak olmaya
Grafik çizen, mali tablo analizi yapan hayek den, duyum aldým diyen hayek e dönüþümün hikayesidir rtalb. Allah sabýr versin. Hayek e bakýn ibret alýn, adam ne hale geldi.
-
yahu þahoo rtalb pozisyonum yok !
sýrf senin için geliyorum þurda 2 kelam ediyorum,[emoji4] sevildiðini de bilmiyorsun
bak ciddiyim murata söyle önlemini alsýn benim bile kulaðýma bu tarz þeyler geliyorsa vardýr birþey (zaten asýlsýzsa problem yok ama ya doðruysa)
sen görevini yap , gerisine karýþma.
þimdi bunlar arasýnda problem olursa, iþler bozulursa sen de iþinden olursun.
sýrf ekmeðinden olma diye yazýyorum.
hakikaten kadir kýymet bilmiyorsun !
ben sana kýzmýyorum emin ol, sende lazýmsýn buraya

Originally Posted by
ÞAHONUN PUNGARI
Grafik çizen, mali tablo analizi yapan hayek den, duyum aldým diyen hayek e dönüþümün hikayesidir rtalb. Allah sabýr versin. Hayek e bakýn ibret alýn, adam ne hale geldi.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri