Hissenin yükseleceğine daha önemlisi henüz bebek bir şirket olduğuna yürekten inanıyorum. hisse kalanı memnun edecektir.
dün eksi 3,5 endekste artı kapatması bi işarettir umarımdaha nere düşecek yer kalmadı
Kendime KAP: 36000 lot 153tl den aldığım hisselerimi 92tl den sattım.
Teknik sebepleri: 1)Erken seçimin kaoslu olacağını düşünmem. 2)Vadeli mevduatların artmasının borsayı düşüreceğini düşünmem.
Gerçek sebep: Araç alacağım ve daha fazla düşüşe totom yemedi.
Gene geleceğim. B ihtimal daha yüksek fiyattan alacağım ama psikolojimin yıpranmasını da maaliyet olarak gördüğüm için yüksek fiyatla geri gelmedi sorun olarak görmüyorum.
ah be dostum, uzuldum
keske 1-2 milyonluk hisse biraksaydin
kendimede uzuluyorum ama bi yandanda 3 ayliga bakiyorum hala karda 6-7 ayliga bakiyorum gene karda , o kisilerin yerinde olmak vardi , bende 200K lik vardi , 100K lik sattim,
zira SMARTG cok dustu , ona attim , geri kalan 100K burda dursun bakalim , Kredi odemelerim olmasa , hic bozmazdim
bence secimde ne socun cikarsa ciksin, bundan daha kotu gunler gormeyiz herhalde
alistan yanayim
ama senin zararina uzuldum . gecmis olsun, yazik keske hazirana kadar bekleyebilsen
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Bu sene biraz kaoslu bir sene olacağı için altında alsam,borsa da alsam çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Geçen sene 10x yapmıştım (rastgele hisse alsan 6x zaten) bu sene ise borsada katlama olmayacağını düşündüm. Boşa psikoloji yıpratmaya gerek olmadığı kanaatindeyim. Çıkarken, lanet olsun, allah belasını versin falan diyerek çıkmıyorum. Sadece kazanacağım paraya, yıpratacak psikolojinin değmediğini düşünüyorum. 880bin tl den fiesta alacağım sanırım hshshs.
Gene olası fırsatlarda görüşmek üzere.
Şirketimiz ile yurt içinde yerleşik
bir müşteri arasında ayakkabı-terlik sektöründe yer alan ürün portföyümüze
yönelik yaklaşık 300.000.000 TL tutarında bir satış
bağlantısı yapılmıştır.
Söz konusu satışa ait sevkiyatların
tamamının 2023 yılı içinde gerçekleşmesi planlanmaktadır.
Kamuoyunun
bilgisine sunarız.
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Yer İmleri