tebrikler dostum 5 milyon TL buyuk para , iyi cesaret
tabiki guzel bir firma KMPUR, bende o yuzden ortak oldum
50 kere yazdim , bi kere daha yazayim,
iyi bir firma niye borsaya acilir? kredi bulamiyordur, ama guzel firsatlar var ve yatirim yapmasi gerekiyor dolayisile borsaya acilma en guzel para toplama yolu, ama cogu dandik firma borcunu kapatmak ve yatirimcilari carpmak icin aciliyor ama KMPUR oyle degil (boyle umuyoruz)
dolayisi ile FK ve PD lerinin ilk yillarda ve zamanlarda yuksek olmasini Gayet normal karsiliyorum,
eger kisa vadeli gelmediyseniz Eylul 2023 te FK ve PD-DD bi daha bakmanizi ve bunu hatirlamanizi dilerim
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
bazi fenomenleri hic dinelemeyin, bakin inceleyin siz karar verin
GESAN da Keko var
KEONTR da Horosanli var adamalr sirketin icini disini anlatiyor, okuyun ,
yoksa disardan bakinda "aa kac tavan gitmis , bu akdar etmez" vs diye dusunebilirsiniz
KMPURDa Nurullah bey galiba hissenin Temsilcisi olacak :D
Tavandayiz
CAliskan bey paylasimda cekinmeyin, takipteyiz
In God We Trust
Diðer yazdýklarýnýza katýlmakla birlikte; zannýmca 5 milyon tl artýk para deðil.
Kendini ekonomist sanan beceriksiz yöneticilerimiz sað olsun türk lirasýnýn içinden geçtiler.
Bu durumu o kadar kanýksadýk ki dolar 3 ay artmayýnca baþarý sayýyoruz.
Uganda para birimi Türk Lirasý karþýsýnda son 5 yýlda 5 kat deðer kazanmýþ.
Ýnanýlýr gibi deðil. Dal döþek gezen, kimi yerlerinde hala yamyamlýk yapan adamlarýn parasý bizi 5 e katlamýþ. Bunu duyduðumda utancýmdan kýzarmýþtým. Keþke ben deðil de utanmasý gerekenler utansa.
Sözün özü; 5 milyon tl hepi topu 265 bin dolar ediyor. Belki bir çoðumuz için büyük para. Ama adam gibi yönetilen çoðu ülkede insanlarýn kýsa sürede biriktirebilecekleri bir mebla.
Bu beladan tez zamanda kurtuluruz inþallah.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Aslýnda bu fk yüksek deðil onu anlatmaya çalýþýyodum yaþar erdinç hoca diyordu bazý þirketleri 20 fk altýnda görünce bedava direk alacaksýn diye bu þirketde öyle bence. Ayrýca dediðim gibi yürüyen þirketin fk yüksek olur fk düþükse zaten gitmiyodur o þirketde de biþey vardýr adamlar hala 100 fklý þirketi alýyo hala da gidiyo cesaret onlarda
tamam dostum kizmayinben tek hissede bu kadar yatirilmasina sasirdim
cok sukur bende 3 milyon var ama baya bodum 20 hisseye
evin satilmasini bekliyorum, onuda yatiracam
yazdiklariniza maaelsef katiliyorum, yazik ettiler, yillarin birikimleri gitti , bu enflasyon daha 10 yilda , (oda her seyi dogru yapsalar) gider
In God We Trust
KONTR'den sonra Gesan ve YEOTEK'de hisse satýþýdan sonra paylarýn þirketsiz faizsiz borç verme akýmýna katýldý. Bi KMPUR kaldý.
Desteklemiyorum arkadaþlar, desteklemiyorum. PAYLARIN SATILIP ÞÝRKETE FAÝZSÝZ BORÇ VERÝLMESÝNÝ DEEESSTEKLEMÝÝYORRUMMM.
Piyasa çok seviyor
Umarým YUDA LEON Bey de bu akýma katýlmaz.
Yer Ýmleri