Dolar üzerinden eurobondun faizi % 13 lere gelmiş ,10 yıllık tahviller bu gün %17 lere düşmüş
başka ülkelerde böyle komiklikler olabiliyor mu merak ettim şimdi
Dolar üzerinden eurobondun faizi % 13 lere gelmiş ,10 yıllık tahviller bu gün %17 lere düşmüş
başka ülkelerde böyle komiklikler olabiliyor mu merak ettim şimdi
20.4 20.7 3 ayda kkm 40k ya 8 k vermis. Yillik oran %80
Onceki 3 aylikda %48 yiiliga denk geliyor
Bugun evde boya vardi fibadan ppf bozdum 14.30 da hesaba gecti boyaciyla ugrasirken saati gecirmisim 17.30 du kkm yapiyim dedim.valoru 25.7 yapti bende yapmadim.3 gunluk
Fıl e parkettim. P. Tesi yapicam
%70 dolar %30 euro dan kkm
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rpd'yi millet nasıl keşfetmedi anlamadım![]()
kendi riskine göre standart sapması oldukça düşük ve getirisi baya yüksek.
Merhaba sn blackmirror, bese giris yaptim.Fibanin fonlarini begendigim icin oradan hesap acmistim fakat artik butun fonlar BEFAS sayesinde her sirketten aliniyor.
Kucuk kiyida köşede biriksin diye bese girdim.%100 hisse fonuuzun yillar bu oranda devam etmeyi planliyorum.
Ana portfoyum zaten hisse ve eurobondlardan olusuyor.
Amacim BES'de iyi fonlarin yonetiminden faydalanmak.
56.yasi doldurmak ve 10 yil beklemek lazim kesintisiz cekmek icin.
Saygilar.
Kubilay Ozalp farki denilenebilir saniyorum.
Cogu yatirimci KKM ye yoneldi. Belki bu yuzden yatirimci yigilmiyordur fona
Biz fon yatirimcilari olarak KKM yi gecebildik mi acaba ? Sahsen benim portfoy gecemedi KKM yi. Onumuzdeki aylari bekliyoruz umutla
Cok dogru sn myfinans. Sirf bu yuzden tarim emtia ve enerji emtia fonlarindan bile cikis yapmayi dusunuyorum. Portfoyun %35 civari bunlar neredeyseGenel olarak Tematik fonlarda ruzgari arkamiza alinca iyi ama tersten esince alabora oluyoruz. Ruzgarlarda tersten esmeye devam edecek gibi gozukuyor.
Yer İmleri