-
Acayip oynaklik var
Satiyolar aliyolar
Fıd i satmaya elim gitmedi

Originally Posted by
Webster
Bist30 daki kagitlarla bile top gibi oynuyorlar
30 yildir ilk defa boyle hareketler goruyorum
Koskoca bankalar bir eksi bir arti
Pegasus rezil oldu
Bim rezil oldu
Ismen sarky arti 5 ten sifira dustu
Korkunc bir dalga var
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Kemtuz
Üstad Ereğli hariç tüm kağıtlardan çıktım ağırlık thydeydi ondan zaten çıkmıştım. Valla ben pes dedim döviz alacam artık düşerse de düşsün
Ustadim thy yi neden sattiniz ki
30 beklentiniz vardi 😀
-

Originally Posted by
cerento
Acayip oynaklik var
Satiyolar aliyolar
Fıd i satmaya elim gitmedi
M2007J20CG cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustadim ben aksine fid caktim
Yerinde karariniz olmus
Aksama yesertecekler bence
Bugun de boyle kapanirsa
Su sarkiyi dinletirler bize
-
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir lakin
Usdtr ve zgold al satla acaip gunluk cikiyor
Viski parasi tamam
Suan puro parasi zorlayacagim
-

Originally Posted by
Webster
Bist30 daki kagitlarla bile top gibi oynuyorlar
30 yildir ilk defa boyle hareketler goruyorum
Koskoca bankalar bir eksi bir arti
Pegasus rezil oldu
Bim rezil oldu
Ismen sarky arti 5 ten sifira dustu
Korkunc bir dalga var
Yakında dolarda da böyle hareketler görürsek yolun sonuna gelmişizdir demektir. Son nakitlerimle de 2/3 OPL yaptım, 1/3 TCA, devam. Ocak ortasına kadar da bu şekilde kenarda durmaya karar verdim.
Borsa tarafında 5-6 ay yatay-düşüş yönünde hareketler bekliyorum. Bu süreçte hisse fonlarına girmem için altta bekleyeceğim seviyeler 1700'ler. Buraya kadar sarkma olmazsa, girmeyi düşünmüyorum. Belki hisse bazlı girebilirim. Doların da yakında bir denge noktasına geleceğini düşünüyorum. Halen talep çok güçlü, ama ne kadarının panik alımları, ne kadarının gerçek talep olduğunu kestirmek güç. Kapanışlarda ters dojiler oluşana kadar daha biraz yolumuz var gibi görünüyor. Aşağı çekilmelerde 20'lerden döndüğümüzü varsayarsak, 15-16'lara çok hızlı bir şekilde gelebiliriz. Oralardan tekrar YP fonlarını arttırmayı düşünürüm.
-

Originally Posted by
meesut
Yakında dolarda da böyle hareketler görürsek yolun sonuna gelmişizdir demektir. Son nakitlerimle de 2/3 OPL yaptım, 1/3 TCA, devam. Ocak ortasına kadar da bu şekilde kenarda durmaya karar verdim.
Borsa tarafında 5-6 ay yatay-düşüş yönünde hareketler bekliyorum. Bu süreçte hisse fonlarına girmem için altta bekleyeceğim seviyeler 1700'ler. Buraya kadar sarkma olmazsa, girmeyi düşünmüyorum. Belki hisse bazlı girebilirim. Doların da yakında bir denge noktasına geleceğini düşünüyorum. Halen talep çok güçlü, ama ne kadarının panik alımları, ne kadarının gerçek talep olduğunu kestirmek güç. Kapanışlarda ters dojiler oluşana kadar daha biraz yolumuz var gibi görünüyor. Aşağı çekilmelerde 20'lerden döndüğümüzü varsayarsak, 15-16'lara çok hızlı bir şekilde gelebiliriz. Oralardan tekrar YP fonlarını arttırmayı düşünürüm.
Noktasina kadar katiliyorum
1700 ler olasidir
Secim olacakmi olmayacakmi
Bu sis perdesine bagli hepsi
Secim ekonomisi hareketleri baslarsa yaniliriz
-
Tahta okumayi bilen varsa
Zgold un tahtasini incelesin
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız