-
Altın, borsa, değerli madenler, kriptolar, yurtdışı hisseler her yer tam bir kan banyosu.
-

Originally Posted by
Webster
Yalniz petrolun bu kadar dususu hosuma gitmedi acikcasi
Omicron nedeniyle ülkelerde tedbirler artmaya başlar, yeni kapanmalar meydana gelir, petrol düşer beklentisiyle bu hafta AES almak için EIB lere Cumadan satış emri girdim. Petrol düşmeye düşüyor da dolar yerinde durmuyor. Bakalım nereden al emri verebileceğim. Bir yerde stabilize olsada portföy değiştirsek artık....
-
Sade sey yesil

Originally Posted by
ActuallyMelik
Altın, borsa, değerli madenler, kriptolar, yurtdışı hisseler her yer tam bir kan banyosu.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
0.60 krs makas sasirmislar

Originally Posted by
cerento
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Su doviz kuru ile server larinda fiziki guncelleme yapmalari zor artik
ilerde bakkal hesabi ile deftere yazip scan edip webe data girebilirler

Originally Posted by
ActuallyMelik
Ya bu Tefas ne saçma sapan bir şey. Yapacaksanız bir şeyi doğru yapın, ya da yapmayın. Bir sorun oluştu, bir sorun oluştu... e anladık 24 saatin 12 saati sorun oluşuyor zaten.
-
Bu yapay zekaya Turkiye butcesini versek ihya olur muyuz acaba

Originally Posted by
Lucky Player
küsüratını yazmadım .
-

Originally Posted by
SAW
Omicron nedeniyle ülkelerde tedbirler artmaya başlar, yeni kapanmalar meydana gelir, petrol düşer beklentisiyle bu hafta AES almak için EIB lere Cumadan satış emri girdim. Petrol düşmeye düşüyor da dolar yerinde durmuyor. Bakalım nereden al emri verebileceğim. Bir yerde stabilize olsada portföy değiştirsek artık....
69 alt kırması lazım ,bakalım takibimde benimde
-

Originally Posted by
SAW
Ustad ben cuma yapistirdim aesi
Petrol duserken dolarinda arttigi durumda aes almak en mantiklisidir diye dusundum
Bugun de alacaktim
Dusus devam eder dusuncesiyle alim emri girmedim
Lakin yarin saglam kapatacagim
Brent buralarda sudan ucuz bence...
Olayin omicronla alakasi yok
Biden abd enf tetikliyor diye brentin artmasini istemiyor...
Ytd
Syg
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri