-
Doviz in sak diye boyle dusecegini kim bilebilir di sizce

Originally Posted by
ersunan
En çok şaşırdığım da OPB oldu, en güvendiğim fondu, nasıl bu kadar düşer anlam veremedim rezillik resmen, fon işinden de soğudum, güvenim kalmadı artık, çıkarken bir düşerken üç düşüyorlar, dolandırılıyoruz resmen.
-

Originally Posted by
servetbey
Evet.kimse bilemedi. Tek söz CB.nin toplantıda
"Dolar bu yükselir de düşer de" demesiydi.
-

Originally Posted by
servetbey
doğru tabi bilemezdik en fazla %3-5 düşer diye düşünerek öyle bir durumda alttan alım yaparım diyordum, hiç beklenmedik bir durum oldu ama bazı fonlar işi abartmış görünüyor veya hiç tedbir almamışlar hadi biz düşünemedik onlarda mı duruma hiç uyanmadılar.
-

Originally Posted by
ersunan
doğru tabi bilemezdik en fazla %3-5 düşer diye düşünerek öyle bir durumda alttan alım yaparım diyordum, hiç beklenmedik bir durum oldu ama bazı fonlar işi abartmış görünüyor veya hiç tedbir almamışlar hadi biz düşünemedik onlarda mı duruma hiç uyanmadılar.
Kulağı delik bir fon yöneticisi bulursak o dediğiniz olur.
Böyle bir şeyi tahmin etmek mümkün değil.
Zaten ne olduğu belli olmayan kur korumalı hesap açıklamasıda bir gecede %25 düşürmezdi dövizi, vatandaş satamadı bile, satan kimdi onu bilemem.
-

Originally Posted by
myfinans
Kulağı delik bir fon yöneticisi bulursak o dediğiniz olur.
Böyle bir şeyi tahmin etmek mümkün değil.
Zaten ne olduğu belli olmayan kur korumalı hesap açıklamasıda bir gecede %25 düşürmezdi dövizi, vatandaş satamadı bile, satan kimdi onu bilemem.
Yok yani bu kadarını tahmin edememeleri normal de, bu kadar çıkışta fon yöneticileri en azından biraz döviz ve hisse ağırlığını azaltalım bir düzeltme gelebilir diyemedi mi, ben bile kaç kere satış verip iptal ettim, az bir miktar sattım, onların bu konuda daha tedbirli ve öngörülü olması gerekirdi.
-

Originally Posted by
ersunan
Yok yani bu kadarını tahmin edememeleri normal de, bu kadar çıkışta fon yöneticileri en azından biraz döviz ve hisse ağırlığını azaltalım bir düzeltme gelebilir diyemedi mi, ben bile kaç kere satış verip iptal ettim, az bir miktar sattım, onların bu konuda daha tedbirli ve öngörülü olması gerekirdi.
O konuda haklısınız, ama onlarda faize karşı yapılan konuşmalarla bu kur düşmez inancına kapıldılar galiba.
-

Originally Posted by
myfinans
O konuda haklısınız, ama onlarda faize karşı yapılan konuşmalarla bu kur düşmez inancına kapıldılar galiba.
büyük ihtimal öyle olmuştur hepimiz kandırıldık hem borsadan hem dövizden darbe yedik ama burada kendime de çok kızıyorum bu oyuna nasıl geldim diye, mesela satışları iptal edip en olmadık zamanda alım yaptığım için bile çok zarar ettim, neyse artık yapacak bir şey yok, bundan sonrası için ne yapmalı onu düşünüyorum ama bulamıyorum.
-

Originally Posted by
ersunan
İzahnameler izin vermiyor IJC örneğinde asgari %40 yabancı hisse/byf/fon olmak zorunda yine asgari %20 oranında yerli teknoloji tarafında olacağım diyor ikisinin asgari oranı ise %80 olacak şekilde dağılım yapacağım diyor nasıl olacak dediğiniz kaçış yok.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri