Diðer hizmetlerini ve müþteri iliþkilerini çok beðeniyorum. Bir de zaten üç ayrý bankadan iþlem yapmak zorundayým (iþ gereði). Daha fazlasýyla uðraþmak zor gelir. Bir de dev banka dediðimiz Akbank'ýn baþýna gelenleri hepimiz biliyoruz (ayrýca esas bankam Akbank, mazoþistim galiba :D)
Ýsbankasi fonlarinda eksi de var + da var yarý yarýya gibi benimki eksi 0,1 serbest fonlar iyi tarým emtia iyi
Dün US Endekslerden +1.39 gelmiþti ancak döviz kurundan gelen -%2.88 bunu nötrledi. Bugün dövizde þimdilik +%4.45 görünüyor. US bozmaz ise yarýn yüzler güler.
PS: Petrol, Gümüþ ve Gýda son 1 haftada çok güzel performans sergiledi.
Bir sorum olacak eurobond fonlarý var. TL ile satýlýyor. Bunlara yatýrým yapsam dövizin getirisini alýr mýyým?
Dahanýn kuyruðu 2-3 haftaya kopacak. Kodamanlarýn tatilde olduðu dönemde piyasada at koþturmak kolay olsa gerek. Þu anda YP olmayan, az götürmüþ fonlarým olsaydý, zararda bile olsam yavaþtan YP fonlara, altýn fonlarýna kaydýrýr, maliyetimi düþürürdüm. Az kaybettiren az kazandýrýr, lastik gibi, riski en yüksek, kaybý en yüksek fonlar kazanýrken de daha fazla kazandýracak.
Yer Ýmleri