-
SPK duyurusundan kurulması beklenen yeni fonlar;
-Osmanlı Portföy Birinci Fon Sepeti Fonu
-Ziraat Portföy Başak Para Piyasası Fonu
Saygılar.
-
Benim bir arkadasta var.... IPV ve TTA
uc parca halinde alim yapti, 9-35 ve 48 gundur tutuyor, duserken elbette satmadi toplam degeri eksi den su anda pozitife ulasti ... dokuz gunluk hala eksi olsa da....

Originally Posted by
ayurdakok
OjT ve Ipv yi datmasaydim zararının yarısını cikartirdim şimdi
-
Dostum ilgili fon lar icinde uzun sureli bulunuyorsan sikinti yok ama cok yeni alanlar baya zorda olmalilar...

Originally Posted by
Nida
Şu an itibarı ile 20 Aralık öncesi %68 olan getiri %31'e düşmüş durumda. Her ne kadar %37 kardan zarar etmiş olsam da ana paradan zarar etmediğim için şanslıyım.
-
Yarın gene bu fonlar zarar yazarsa çok kötü olcak , 3 günlük faizdende olucaz , otur ağla sonra...
-
Borclanma araclari vb fon varsa arada olabilir cunku portfoy icindeki tahvil faizleri yukseliyor..
ornek
GARANTİ PORTFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

Originally Posted by
Paragöz35
Vakıf yatırımdaki hesabımdan 06 fon dan 200 lira eksilmiş ilk defa böylesini görüyorum , ayrıca 2 gündürde çok eksik gecelik para geliyodu...
-

Originally Posted by
servetbey
ismi bu mu
ZİRAAT PORTFÖY VAKIFBANK PARA PİYASASI FONU
burda eksi diye bisi yok ama
Evet bu , tarihte ilk kez eksi yazdı bu fon , herkesin hesabından para eksilmiş...
-
Yukarda dedigim gibi portfoy icindeki tahvil lerde faiz artisi olmus olabilir

Originally Posted by
Paragöz35
Evet bu , tarihte ilk kez eksi yazdı bu fon , herkesin hesabından para eksilmiş...
-
TEFAS'ta en çok işlem gören ilk beşin 3'ü yabancı fon...Portföy yöneticileri gerçek bir kur yükselişi beklentisinde mi yoksa yine rüyalara mı daldılar?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri