Originally Posted by
Ozzeus
Ben de sizin gibi dusunuyorum bu aralar. MPK, FZJ, EÝB ve HBO benim daha esnek oldugunu deðerlendirdiðim fonlar. En azýndan yýllýk %20 üstü görme ihtimali var. Mevduata alternatif olur, firsat cikarsa hizlica baska yatirima da dönebilirim. Siz de bu tip fonlarinizi paylasir misiniz?
fzj ile ilgili yazdýydým burada , o fön sepeti fönü . hbo ne ? eib hýzlý karar alýr mý ne derece esnek bilmem , kaptaki raporlara tek tek bakmak lazým portföy devir hýzý nedir ?
rpd ija tga kýsmen de ýpb hýzlý manevra yeteneði olan fönlar gibi duruyor.
yani bir çok baþka deðiþken fönlar çoklu varlýk fönü aðýrlýk ayarlamasý portföyde eklemeler çýkarmalar yapar da , manevralarý aðýr kalýyor bana göre. herkeþin tercihi. þu koþullarda bana çabuk deðiþikliðe gidebilen fön lazým.
þileple sürat teknesi ikisi de ayný deniz mili hýzýnda dümeni kýrsa hangisi daha hýzlý döner ...
yalnýz þu var he zaman hýzlý karar almak da kazanç saðlar ya da kayýptan korur diye bir þey yok.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri