-
Hedef portföyü aradım sordum yetkili buğün oluşacak deger yarın için tefastaki deger olacak ve kesinti olmayacak dedi.Bana çok mantlklı ve inandırıcı gelmedi.Yarın bakıp görecez.

Originally Posted by
hayrani
nnf akşamları kesin olmayan getirimiz ifadesiyle açıklıyor. burada seğans maçın yarıda tatil edilmesi gibi ansızın kapandığından fon getirileri merkezin döviz kuru açıklaması gibi ortalama fiyatlar üzerinden açıklanmış. kapanış 18'de normal şekilde olsaydı yüzde 5 eksiyle normal fiyattan kapanacaktı. yarıda kapanınca ortalama fiyattan oldu ve son saatte olanlar, fiyata etki etmedi. bir de nnf twitter sayfası, yorumları kapattığından bir şey sorulamıyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Borsa bi gün tepetaklak bir gün coşuyor :D Madem alacaktınız niye sattınız
-

Originally Posted by
Eragon61
Evet bende sordum. Aynen bu şekilde olacak. Yani dün yansıtamadıkları düşüşü bu akşam yansıtacaklar
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
byroltr
OPB ...yazmışsınız zaten
GPG
GJB...sıfır stopaj
AED...1 yıldan fazla tutarsa sıfır stopaj
AAK
En iyisi 4 seviyesinde hisse fonu+eurobond fonu+ppf ile kendi fonunu kurabilir.Hisse fonun sıfır stopaj avantajını kullanabilir.Ya da HSA+KUB/IPV ile güzel kombinasyonlar oluşturabilirsiniz.
Merhaba, AED sürekli %50 üzeri hisse senedi tuttuğu için 1 yıldan uzun süre elinde tutan yatırımcı stopaj ödemiyor.
%50'den fazla hisse tutan diğer değişken fonlar (örn TCD) için de bu avantaj geçerli mi?
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
ActuallyMelik
Borsa bi gün tepetaklak bir gün coşuyor :D Madem alacaktınız niye sattınız

Viop kısmında herkesi batirmak icin yapılıyor bu hareketler. İki üç kurumun elinde oyuncak olmuş piyasa.
-
Nnf tweette
19 Ocak Çarşamba günü, kesin olmayan getiri oranımız:
NNF +3,63%
Bist100 +3,14%
(Dünkü ve bugünkü kapanış fiyatlarına göre yapılan hesaptır)
Hayırlısı
Yarın gerçekten 3.63 verirse,
-5+3=-2endeksten -1.5+3.5=+2 vermis olacak, ben de pek ihtimal vermiyorum
-

Originally Posted by
YapraksızYonca
Nnf tweette
19 Ocak Çarşamba günü, kesin olmayan getiri oranımız:
NNF +3,63%
Bist100 +3,14%
(Dünkü ve bugünkü kapanış fiyatlarına göre yapılan hesaptır)
Hayırlısı
Yarın gerçekten 3.63 verirse,
-5+3=-2endeksten -1.5+3.5=+2 vermis olacak, ben de pek ihtimal vermiyorum
Fon yöneticisi Yaşar Bey 2 günlük getiriyi, toplam -%1,75 olarak açıklamış.
-

Originally Posted by
denlis100
Merhaba, AED sürekli %50 üzeri hisse senedi tuttuğu için 1 yıldan uzun süre elinde tutan yatırımcı stopaj ödemiyor.
%50'den fazla hisse tutan diğer değişken fonlar (örn TCD) için de bu avantaj geçerli mi?
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır, izahnamesinde mutlaka %50 hisse tutacağım yazması lazım.TCD'de öyle bir taahhüt yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri