-
Sizin dediginiz gibi olsa ornek yot fonda yatirim fonu %4.56 dairede gozukmuyor ama fonun İcinde var
Dun dt faizleri cok dustu bu fon zarar getirdi

Originally Posted by
Black Mirror
Bildigim kadariyla tefasin dagilimi gunluk olarak guncelleniyor fonlar o gun ne tasiyorsa yuzdesel olarak tefasa bildiriyorlar. Bizler kap da yer alan dagilim raporlarinda ayin son islem gunundeki durumu goruyoruz.
Ornegin IPB son dagilim raporuna gore %25 civari yabanci hisse tasiyordu. Bugun baktigimizda bu oran %9 civarina dusmus. Diger fonlardada ayni sistem oldugunu dusunuyorum.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu fonlarin guncel en son dagilimi
Tefas yuvarlak dairedekimi
Bilen arkadaslar bilgi alsak
-

Originally Posted by
cerento
Sizin dediginiz gibi olsa ornek yot fonda yatirim fonu %4.56 dairede gozukmuyor ama fonun İcinde var
Dun dt faizleri cok dustu bu fon zarar getirdi
M2007J20CG cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn cerento, 10 ocaktan itibaren %4,55'lik yatırım fonu portföyden çıkılmış, aşağıdaki siteden günlük takib edebilirsiniz.
https://www.tefas.gov.tr/TarihselVeriler.aspx

Saygılar.
-
Tesekkurler sizin eklediginiz tablo
nasil aciliyor tefas web sayfasinda nasil actiniz

Originally Posted by
tradestop
-
Linkten sonra istediğiniz fonu sorgulayın, "genel bilgiler" tabının yanında "portföy dağılımı" var, dilerseniz site dışına excele falan da alabiliyrosunuz.
-
Tamam ustad hallettim.Tşk.

Originally Posted by
meesut
Linkten sonra istediğiniz fonu sorgulayın, "genel bilgiler" tabının yanında "portföy dağılımı" var, dilerseniz site dışına excele falan da alabiliyrosunuz.
-
facebook bilano kötü gelmiş ,teknoloji hisselerine etkisi negatif
-
Ustad senin dedigin dogruymus.
Bende yeni ogrenmis oldum.bu zamana kadar dagilimlara hep yanlis bakmisim.
Teşekkurler

Originally Posted by
Black Mirror
Bildigim kadariyla tefasin dagilimi gunluk olarak guncelleniyor fonlar o gun ne tasiyorsa yuzdesel olarak tefasa bildiriyorlar. Bizler kap da yer alan dagilim raporlarinda ayin son islem gunundeki durumu goruyoruz.
Ornegin IPB son dagilim raporuna gore %25 civari yabanci hisse tasiyordu. Bugun baktigimizda bu oran %9 civarina dusmus. Diger fonlardada ayni sistem oldugunu dusunuyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri