-

Originally Posted by
nida
bu arada nasdaq green energy an itibarı ile +%7. 2
rusya'nın yıl sonuna kadar ihracata kısıt getirmesi ve çin'in ihracata dayalı büyümeyi terk ederek iç piyasaya üretime dönerek emtia stoklamaya yönelmesi emtia'da artışın devam edebileceğini düşündürüyor.
aoy
gzh
ıkp
old
yjh
-

Originally Posted by
Kandirildim
aoy
gzh
ıkp
old
yjh
20 Şubat - 7 Mart arası getirileri
-
Rpd +%5.64 gösteriyor ama hatalıdır sanırım. Hatalı değilse degisken fon için mükemmel başarı elde etmişler...
-
Azimut Portföy gezinomi hissesinin %5'ini almış, hisse yeni halka arz oldu ve iki gundur tavan gidiyor. Azimut fonları tutanlar için olumlu olmuş.
-
TZT ZİRAAT PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU napti bugun bole anlamadik.............. yuzde 4.33+
-
Arkadaşlar nitelikli yatırımcı olmak için istenilen miktarın çalıştığınız o kurumda mı olması gerekiyor? İş bankası öyle diyor da. Diğer bankalarda da durum aynı mıdır? Bankalardan serbest fon alan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Bol kazançlar
-

Originally Posted by
Kandirildim
20 Şubat - 7 Mart arası getirileri

Sn. kandirildim geçmişten bugüne varil petrol fiyatı ile bizim benzin fiyatını karşılaştıran grafik çizdirme imkanı varmıdır?
-

Originally Posted by
myfinans
Brent petrol Mart 2020'de 18 dolara kadar düşmüştü.
Şimdi 130 dolar.
Fark %622
TGE son 6 ay getirisi %133
Ufak ufak satsak mı TGE'leri acaba diye düşünmeye başladım.
Yerine ne koyacaksın? Önce onu düşün derim. Gerilim devam ettiği sürece yoluna devam eder diye düşünüyorum. Ayrıca dünyada para bolluğu var. FED faiz artışında 0.25 falan demeye başladı. Tabi bir yerde kar realizasyonu olur ama sanki biraz daha vakit var gibi. Asıl altın ons fiyatı 2045 dolar fiyat seviyesi ile zirvede. Bir yerden düzeltme gelirse öyle gıdım gıdım olmaz çok sert olur diye düşünüyorum. Ama ne zaman olur olur? Asıl soru bu. Bol kazançlar finans.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri