Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
İzahnameden başladın Halil Buhur niye satmıyor bekliyora bağladın ,sayın süt bıyık sizi samimi bulmadım , izahnameyi ve duyuruları okudum , görebildiğim sadece "fon
portföyündeki varlıklar piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilecektir" ifadesi yer alıyor , her hisse gidecek diye bir kural yok 13 lerden Halkbankası alıp hala bekleyen birisi borsayı bilmiyor demektir , Halil Buhur dediğin kişi okul müdürüdür yazıp çizdiği hisseleri hobi olarak yapar benim gibi fakirdir o ve dikkatede almam yazdığı çizdiği şeyleri
Diyorsun ki , hisse çıkarılırsa değer fonu olmaktan çıkar , etme gözünü seveyim gitmeyen bir gıda hissesini çıkartıp yerine Arçelik hissesi alsın diyen mi var ,yine gıda hissesi alacak
sayın germiyanlı ; ilk önce biz hepimiz birbirimizin iyiliği için buradayız bu konuda anlaşalım ilk önce... ikincisi ben haydo dayı dedim. halo dayı demedim. '' haydo dayı '' ... lütfen saldırı ve savunma pozisyonuna girmeden , yazdıklarımı nesnel olarak okursanız , faydası size de forumdaki diğer yurt paydaşlarına da olur....

haydo dayı : güzel marmara fon

halo dayı : halil buhur