Benim nikim ironidir hep söylerim bekleyip göreceğiz bakalım piyasalar ne gösterecek. Benim derdim millete yüksekten borsaları çakmasınlar çünkü bunun acısını ben çok çektim tam 1,5 yıl bekledim. Allah kimseye vermesin sinir sisteminiz çöküyor.
Benim nikim ironidir hep söylerim bekleyip göreceğiz bakalım piyasalar ne gösterecek. Benim derdim millete yüksekten borsaları çakmasınlar çünkü bunun acısını ben çok çektim tam 1,5 yıl bekledim. Allah kimseye vermesin sinir sisteminiz çöküyor.
bilanço , gelir tablosu , özkaynak değişim tablosu , nakit akış tablosu , fon akış tablosu ve diğer tablolara bakmak da yetmez. kap haberlerini takip etmeniz gerekir. kap haberleri de yetmez kap' a düşmeyen şirketle ilgili yöneticilerin açıklamalarını falan filan da aktif takip etmeniz gerekir. mesela ereğli gibi bir şirketse sadece ereğliyi takip de yetmez , hammadde fiyatlarını takip etmeniz gerekir , rakip firmaları , pazarın durumunu falan filan şantirifinton.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri