akþam islam memiþ'in videosunu izledim. kýsaca özetlemek gerekirse, altýn ve döviz varlýklarýnýn tamamýný satabilirsiniz diyor. kendisi de ful tl'ye geçmiþ. normalde en sevmediðim þey sat demek ama diyor, bu gün vatana sahip çýkma zamaný, suriye operasyonu bitinceye kadar döviz ve altýn alýrsam oradan kazanacaðým para bana haram zýkkým olsun diyor. ayrýca bu gün bu fiyatlardan satmayanlar ileride fýrsat bulabileceklermi göreceðiz diyerek ben buraddayým diye kendinden emin konuþuyor. aralýk ayýnda da satýn dedikten sonraki durumu hatýrlatýyor. bu kez o kadar keskin düþüþ beklemiyor ama 15,85 dolar fiyatýnýn olabileceðini öngörüyor falan. dikkatimi çeken nokta, sanki bir þey biliyormuþ gibi ben buradayým diyerek kendinden emin konuþmasý. kolay klay sat demem ama þimdi diyorum, biraz daha yükseliþ olabilir ama aþaðý seeviyeler görülecek diyor. linki aþaðý atýyorum. oynatma hýzýný 1.5 yapýp daha seri izleyebilirsiniz. asla yatýrým tavsiyesi deðildir. dikkatimi çektiði ve benim de kafam karýþtýðý için paylaþmak istedim
https://youtu.be/EkkNOlZKQAY
Yer Ýmleri