-

Originally Posted by
friendly_1980
bu güruhun alakasız konulara, hele ki kendi para kazanma peşinde olduğu konulara hiç hicab ve rahatsızlık duymadan kolayca vatan millet bayrak kuran ezan askerlik vs. karıştırması her zamanki halleri ve yaptıklarının arkasından neler çıktığını hepimiz geçmişten biliyoruz. geçmişten ders almamakta ısrar eden, bu aşırı sağcı söyleme tüm gücüyle karşı çıkamayan sözde muhalefet olacak güruh yüzünden de bu haldeyiz biraz da aslında. memlekette neyi tutsan elinde kalıyor.
ancak bu kişiden bağımsız olarak ben olsam yabancı içerikli tüm yatırım fonlarımı satardım(gerçi bunu yaparak çoğunlukla zararda çıktım, yine de yapardım yatırım konusunda korkağım) halihazırda kkm'de faiz getirim dışında en az %10 kardaydım vade dönümüm 30 haziranda olduğu için faiz dışındaki tüm karım gitti gözüyle bakıyorum şimdiden. haliyle şu enflasyon ortamında hakkaten canım çok sıkkın sizin fikriniz nedir? özellikle yabancı fonu olanlar satmak veya kalmak konusunda ne düşünüyor?
üstadım yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. bu adamı çok şişiriyor malûm media. canınızı sıkmanıza hiç gerek olmadığınızı sanırım cuma akşamı anladınız. ben bu adamın hükümete yakın olduğunu bildiğim ve aralık ayında da uyarmıştım sözüne istinaden bir şeyler duymuş ve ondan ben söylemiştim demek için satın dediğini düşünmüştüm ama yanıldım. özellikle çıkacak senetlerin faizinin biraz daha yüksek olup doları 16'ya doğru çekebileceği izlenimi vermişti konuşması. hesap edemediğim durum ise, yaptıkları işlere dini karıştırarak birilerine yaranma ve vatandaşın elindeki birikimleri zenginlere tıransfer etme politikasına hizmet için böyle davranabilme ihtimaliydi. anladığım şu: bu devirde akıllı olacaksın, yoksa insanın aklını alırlar. bu ucube paylaşımı dillendirdiğim için de bütün forumdaşlardan içtenlikle özür diler haklarını helal etmelerini rica ederim.
-

Originally Posted by
hayrani
üstadım yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. bu adamı çok şişiriyor malûm media. canınızı sıkmanıza hiç gerek olmadığınızı sanırım cuma akşamı anladınız. ben bu adamın hükümete yakın olduğunu bildiğim ve aralık ayında da uyarmıştım sözüne istinaden bir şeyler duymuş ve ondan ben söylemiştim demek için satın dediğini düşünmüştüm ama yanıldım. özellikle çıkacak senetlerin faizinin biraz daha yüksek olup doları 16'ya doğru çekebileceği izlenimi vermişti konuşması. hesap edemediğim durum ise, yaptıkları işlere dini karıştırarak birilerine yaranma ve vatandaşın elindeki birikimleri zenginlere tıransfer etme politikasına hizmet için böyle davranabilme ihtimaliydi. anladığım şu: bu devirde akıllı olacaksın, yoksa insanın aklını alırlar. bu ucube paylaşımı dillendirdiğim için de bütün forumdaşlardan içtenlikle özür diler haklarını helal etmelerini rica ederim.
estağfurullah sizi suçlayıcı bir manada yazmadım zaten. her bilgi kırıntısı herkesin işine yarayabilir birgün. okuyucu bilinçli olduktan sonra bilgi ne kadar saçma olursa olsun ondan bir fayda çıkarabilir.
-

Originally Posted by
friendly_1980
estağfurullah sizi suçlayıcı bir manada yazmadım zaten. her bilgi kırıntısı herkesin işine yarayabilir birgün. okuyucu bilinçli olduktan sonra bilgi ne kadar saçma olursa olsun ondan bir fayda çıkarabilir.
beni suçlamadığınızı biliyorum da ben kendimi kötü hissettimm. halbuki başımıza ne geliyorsa dinimizi kendi amaçlarına alet edenlerden geliyor. yüce dinimizin istismarcılardan çektiğini Allah bilir ama başka hiç bir din çekmemiştir herhalde. bu durum, her alanda böyle. Konya'mızda en büyük pazar olan muhacır pazarını dualarla açarlar. sonra alışverişe çıkar güzel bir meyve görürsün tezgahın önünde. eve geldiğinde gördüğünle aldığının aynı olmadığını anlarsın falan. sevgi maalesef dilimizde. lafla da peynir gemisi yürümüyor. bu kafayla işimiz, harbiden zor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri