-
Teşekkür ederim sayın Lemon.
Aşağıdaki sorum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Originally Posted by
sathyz
Bir sorum olacak. Şu fona baktım:
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FCV
İçeriğinin çoğu vadeli işlemler nakit teminatları. Vadeli işlemler nakit teminatlar borsa gibi riskli midir? Yoksa faiz gibi risksiz midir? Aydınlatırsanız sevinirim. Borsa istemiyorum.
-

Originally Posted by
sathyz
Teşekkür ederim sayın Lemon.
Aşağıdaki sorum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bilgim olmayan konuda kimseyi yanıltmak istemem ama faizlerin %30 bulduğu ortamda risk 4 fon ile %30 getiriyi tercih etmezdim.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-

Originally Posted by
sathyz
Hedefportföy'le konuştum. Bu fon yeni müşterilere kapalıymış. Diğer fonları için katılım minimum 2 Milyon TL. Ama diğer fonlar yanına bile yaklaşmıyor, çok düşük.
-
bist için ne dedik geçen haftalarda..sat sat diye bağıranlar seçimden sonra 6 binden alır artık. hadi usta geçinen investing çömezlerini dikkate almıyorum da youtuber geçinen adamların en kötüsü 10 senedir bu işin içindedir, hiçbişey mi öğrenemediniz yav..4 binci sözde ekonomistler falan..tahmin yapayan ekonomist ortada uzmanım diye gezmesin abi. nasılki düzgün bi adam evin ekmeğini getirmeliyse ekonomist de iyi tahmin yapabilmeli..süslü cümlelerle hiç kıvırma hakları yok. fal bak demiyoruzki verilere bak enflasyona bak bi zahmet de öyle konuş..adam bloombergde programa çıkmış bugün 5200 mü kapattı bakmadım valla felan diyor: ) memleketin okumuşu da böyle olursa..
-
iyi yonetiliyor demek ki....

Originally Posted by
reyz
Arkadaşlar ppz günlük fon değil mi?
Diğer bankaların para piyasası fonlarını nasıl geçiyor acaba?
-
Tefas ta yok, firma ile ozel sozlesme ile alabilirsiniz

Originally Posted by
sathyz
-
Bloomberg su hisse forum dan amator ruhlar cagirsa ne sohbet olur yahu
arada twitter daki sohbetler cok daha heyecanli oluyor onlari dinliyorum ben

Originally Posted by
friendly_1980
bist için ne dedik geçen haftalarda..sat sat diye bağıranlar seçimden sonra 6 binden alır artık. hadi usta geçinen investing çömezlerini dikkate almıyorum da youtuber geçinen adamların en kötüsü 10 senedir bu işin içindedir, hiçbişey mi öğrenemediniz yav..4 binci sözde ekonomistler falan..tahmin yapayan ekonomist ortada uzmanım diye gezmesin abi. nasılki düzgün bi adam evin ekmeğini getirmeliyse ekonomist de iyi tahmin yapabilmeli..süslü cümlelerle hiç kıvırma hakları yok. fal bak demiyoruzki verilere bak enflasyona bak bi zahmet de öyle konuş..adam bloombergde programa çıkmış bugün 5200 mü kapattı bakmadım valla felan diyor: ) memleketin okumuşu da böyle olursa..
-

Originally Posted by
friendly_1980
Dur bakalım nereye , yan kağıtlar hala sönük
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri