-
vakıf mkk catır catıs kesiyor ,ama valorlu fon alımında vk6 ppf degerliyor ,getiri yuksek .o yuzden devam ediyorum
-
Altın fonu resmen gerçek değerinin yüzde 2,5 altında fiyatlanıyor. İnsanlar nakit e sıkışınca sattıklarından fiyat gerçeği yansıtmıyor.
-

Originally Posted by
ayhanol1
Altın fonu resmen gerçek değerinin yüzde 2,5 altında fiyatlanıyor. İnsanlar nakit e sıkışınca sattıklarından fiyat gerçeği yansıtmıyor.
Bu bahsettiğiniz hangisi. İş Bankası fonu olan Tta mi yoksa darphane altın fonu mu(altıns1), yoksa Finansportfoy altın fonu (gldtr) mı?
-

Originally Posted by
melihsah
Bu bahsettiğiniz hangisi. İş Bankası fonu olan Tta mi yoksa darphane altın fonu mu(altıns1), yoksa Finansportfoy altın fonu (gldtr) mı?
Ziraat altin byf Zgold
Diger normal altin fonlari zaten baz aldigi kyd altin endeksi mb kur, sadece farklilikleri altin icerik araclari arasinda fiziki degerlenen varsa ondan kaynaklaniyor
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
dell14
vakıf mkk catır catıs kesiyor ,ama valorlu fon alımında vk6 ppf degerliyor ,getiri yuksek .o yuzden devam ediyorum
ben ziraatteyim, fon alımında repo yapıyor ama çok komik getiri var. bunu söylediğiniz iyi oldu. ben de vakıfa geçeyim o zaman
-

Originally Posted by
melihsah
Borsa da işlem gören fonlar değil. Her bankanın TEFAS tan alınan fonları var onlardan bahsediyorum.
-

Originally Posted by
Lemon
Aktifbank üzerinde tutuyorum fonları bu güne kadar almadılar. Fon tutarı kadar kredi tanımlayan banka hangisi acaba?
iş bankasında fonları tutuyorum. Kredi limiti 13 K dn 125K ya çıkmış.
-

Originally Posted by
tradestop
Mkk ücreti olarak, Ziraat bankasından bende de en son aylık 100binde 1 gibi birşey kesilmiş. Daha önce bazı tanıdıklardan da Teb bankasındaki yatırım hesabındaki fon işlemleri için dediğiniz miktarlarda kesinti yapıldığını duymuştum. Farklı uygulamalar olabiliyor maalesef.
Ziş bank onbinde iki.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri