Ppz fonu para piyasa fonu volör ayný gün deðilmi sabah satýþ emri verdim halen gerçekleþmedi bilgisi olan aydýnlatýr mý?
Ppz fonu para piyasa fonu volör ayný gün deðilmi sabah satýþ emri verdim halen gerçekleþmedi bilgisi olan aydýnlatýr mý?
gördüðüm kadarýyla yatýrým fonlarý yükseliþlerde endeksle asla yarýþamýyor. yýlýn sonunda endeksi yenenler endeksin düþüþünde fazla düþmemeyi baþaranlar. TAU, ZJL, OPH, GMR, TCD bu konuda takip ettiðim 5 senedir en iyi performansý gösterenler. þu anda endeksin ortalama %30 üstündeler.
Arkadaþlar merhaba.
Yatýrým fonlarý konusunda çok bilgim yok. Genelde hisse senedi piyasasýna hakimim.
Birazda yatýrým fonu almak istiyorum.
PPZ den bahsediyor millet. Hangi fonu tercih etmeliyim yada nasýl seçim yapmalýyým?
Çeþit çeþit fon var, siz ne tür fon arýyorsunuz onu söylerseniz cevap alma ihtimaliniz artar
https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx buradan Þemsiye Fon türü'ne göre filtreleyerek fikir edinebilirsiniz
Merhaba, fon kýsmýna bende yatýrým yapmaya karar verdim ve GVA fonu aldým. Stopaj olayýný anlayamadým yalnýz. Aldýðým fonlarý satarken kesintimi olacak bunu nasýl anlayabilirim, yardýmcý olabilir misiniz.
Kaçýrdýðýn fýrsatlar senin deðildir...
Yer Ýmleri