bu işler teknik bilgi gerektiriyor hocam. 965. sayfada paylaştığım grafiğe bakarsan nasdaq composite bandın alt çizgisine değimiş. %80 ihtimal yukarı devam etmesi. 2009 krizinden beridir makroekonomik bir felaket olmadıkça hiç ayı piyasasına girecek kadar derin düşmemiş bir endeks sonuçta. benim bu 8 günlük feza yolculuğu bitene kadar yönü net belli olur hesabındayım, o bandı aşağı kırarsa nasdaq sakata girdi demektir rık'e geri döneriz. ha diyeceksin ki bu aradaki 8 günlük rık getirisine yazık olmayacakmı? ben bu ara çok kazandıracağını sanmam. kkm'den çıkacak büyük kitlelere kur farkı ödememek için dövizi yoğun şekilde baskılayacaklarını tahmin ediyorum.
ww2 denizaltı kaptanlarından farkımız kalmadı yahu, o zamanlar ısıya güdüm teknolojisi olmadığından torpido yollayacağı denizaltının hızını ve 10 dakika sonra varacağı geri kağıt kalemle hesaplıyor da torpidoyu ona göre hedef denizaltının çok ilerisine yolluyor ya: ) isabet edecekmi allaha kalmış, bizimki de o hesap vallahi billahi..fazlası var eksiği yok yani.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri