Güzel yazmýþsýn. Biz buna patron faktörü diyorduk, yeni ismi ortaklýða bakýþ faktörü olmuþ. Aslýnda benim yatýrým kriterlerinde 1-0 faktörü olarak adlandýrdýðým konu bu. Yani geçemiyorsa nu kriterden diðer hiç bir þeyin önemi yok. Deva bu açýdan sonýgo geçiyordu, ancak bu ilgisiz tavýr sürerse ben de buradan elerim ilerde.
Bu arada sasa be hektaþ ý kafama silah dayasalar almam…gerçi 3 yol önce de böyle diyordum. Ama benim bir kriterim de bu, temel olarak çok pahalý hisseyi almam…elimde olsa satar mýydým, o da hayýr. Hisse çok gitti diye satýlmaz. Ama temel olarak çok pahalý ise de almam.
Burada ve Twitter da son haftalarda bunlarý yazmaya çalýþýyorum. Momentum trade deniyor buna, gideni alýyor millet, gitmeyen de bedava bile olsa dönüp bakan yok.
Hadi diyelim deva yatýrýmcýsý 1 yýldýr büyük zararda…peki banka yatýrýmcýsý? 10 yýldýr zararda, paralarý çöp oldu…onu düþününce bizim çektiðimiz çok acý gelmiyor

ama ben o kadar beklemem tabi…deva ile orta vadeden uzun vade yatýrýma geçtim, bu da benim þansým. Bu kararý deva öncesi alsam, þimdi köþe olmuþtum

Yer Ýmleri