Originally Posted by
birborsaci
Deðerli ortaklar, yaklaþýk 1 yýldýr DEVA'da yüksek pozisyon ile bekledim.(son devre kesici benim yüzümden oldu kuralý net bilmediðim için) Maalesef piyasa beklediðimiz deðeri vermedi. 2022 sonuna kadar da beklemeyi düþünüyordum ama Aralýk 2021 ülkede çok þeyi deðiþtirdi, DEVA hakkýndaki düþüncelerim de maalesef deðiþmek zorunda kaldý. Yüksek enflasyon dönemindeyiz, bu yýl da düþecek gibi görünmüyor. Elektrikten yakýta, ücretlerden emtia fiyatlarýna herþeye zam üstüne zam geliyor ve fakat ilaç þirketleri 1 kuruþ bile zam YAPAMIYOR. Saðlýk Bakanlýðý'nýn önünde yatýyorlar ama nafile. Enflasyon ortamýnda maalesef ilaç firmalarýnýn marjlarýnýn gerileyeceðini düþünüyorum. Birçok sanayi firmasý fiyatlarýný günlük deðiþtirebiliyor bu çok büyük bir avantaj. Bu nedenle ileride tekrar deðerlendirmek üzere hepinize 1 yýllýk süreçte buradaki deðerli paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim.
Keþke senin gibi deðerli bir ortaðý kaybetmeseydik, ben de çok kýzýyorum son zamanlarda devaya..ama farklý sebeplerden..çok yazdým burada..ama iþ modelinde bir sýkýntý yok bence..zam yýlda iki kez yapýlabilir alýnacak bir kararla..ayrýca ilaç konusunda sýkýntý yaþanmamasý için gereken zam yapýlacaktýr...sektörü, hele hele seçim arefesinde zora sokacak, iaç kýtlýðýna sebep olacak kararlar alýnacaðýna hiç ihtimal vermiyorum.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri