Originally Posted by
temelreisim
Yazýyý alýntý yapmayýn. Kim olduðunu da yazmayýn. Herhangi bir kiþiden bahsetmiyorum.
Sadece Bilgiyi hap þeklinde alýn
---///
Kuþluda ki Gýravatlý yine bi dünya insaný madur etmiþ
Burda da bizi madur etmiþti
Kutlu yürüyüþümüze engel olmuþtu
Pardondan komisyonu alýp, hisseyi frenletmiþti
O kadar þikayet ettik, ceza yemedi ya, halen alkým orda
--//
-Tekno Dansý övmüþtü övmüþtü, hisse bedelli açýkladý, satmayýn bedelli iyidir palavra mavralarýný sýktý ))) insanlarý 2 yýldýr hisseye kitledi. Hem hisse düþtü, hem ceplerinden para verdiler
-Alçalaný övmüþtü övmüþtü, pardon bi anda çok yüklü mal sattý. Pardonun mal satmasý iyidir dedi yine milleti kekledi)))
-Hurdacýyý övdü övdü temettü yatýrýmcýlýðý dedi, zirvelerden insanlara hurdayý kitledi. Çoðu temettü verilince hisse fiyatýnýn düþtüðünü bile bilmeden 38 lerden zýpladý))
-Brxyvz yi övüyordu iki yýldýr, yok bilanço güçlü mavralarý, küt püsküvüt bedelli)) insanlar bize mal pazarladýn demiyorlar
Abi niye böyle oldu yazmýþlar)))
Þimdi de yine bedelli iyidir, hele bi bekleyelim haaa demiþ.
Valla çoðu maduriyeti hakediyor. Gerçi inandýrýcý samimi pozlarý ,garibaný iyi oynamasý insanlarý etkiliyor. Tvlere de çýkýyo vs Ky nin yanýnda kolpalarý..
Ýstese o keklere, köprü üstgeçit tünel bile satar
O kadar inanmýþ müritleri olmuþ Kamilin)))
Gýravat bu iþlerde çok önemli
Bi ara kuþluda biri vardý, Nalbur dükkaný arka fonda, önde kendi gýravatlý fotosu, bi dünya kiþi hocam vs yazýyordu)))
---//
Ben gerçekleri yazayým.
-Bedelli maalesef borsamýzýn en lanet þeyidir. Patronlarý çözüm üretme yerine tembelliðe iter, yatýrýmcýnýn cebinden neyse
-Reklam reklam tv konuþmalarý peþine Pardonlarýn yüklü mal satýþý iyi deðildir
-Temettü iþi, 5-10 yýllýk güzel iþtir öyle bunun anlattýðý gibi 2-3 ayda zengin etmez. Uzun vade minumum 5 yýl sonra ürün verir temettü iþi. O da doðru hissede
---//
Bizim eþþeðe gelirsek. Halen bekletiyor
Gerçi ben böyle yazýnca, ama ama son 3 yýlda %710 yükseldi diyosunuz , sizler de haklýsýnýz ne diyim
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri