Devanýn 2021 yýl sonu kar beklentisi 1,2 mia tl.
Þu an ki piyasa deðeriyle F/K oraný 5,3 e denk geliyor.
Yani piyasa deðeri yükselmezse F/k grafiðinde tabana gelmiþ olur.
Saygýlarýmla.
Devanýn 2021 yýl sonu kar beklentisi 1,2 mia tl.
Þu an ki piyasa deðeriyle F/K oraný 5,3 e denk geliyor.
Yani piyasa deðeri yükselmezse F/k grafiðinde tabana gelmiþ olur.
Saygýlarýmla.
Deva nýn f/K sý þu an 8,87 , piyasa deðeri ise 467 mio usd . 2021 yýl sonu karý en geç 10 martda açýklanacak. Piyasa beklentisi 1,2 mia TL yani 88 mio usd . Þu anki F/K olan 8,87 ile 88 mio usd karý çarptýðýmýzda 780 mio usd piyasa deðerine ulaþmasý lazým . Þu an piyasa deðeri 467 mio usd den 780 mio usd gelmesi için %67 hissenin yükselmesi lazým ki þu an ki 8,87 f/K ya gelmesi için ..
Saygýlarýmla
Burasý forum arkadaþým herkes düþündüklerini yazar, kaldý ki haklý olduðu bir çok nokta var beðenmezsen yasaklarsýn olur biter, Bence de, þirketimizin, hepinizin çok iyi bildiði ve özellikle maslak üstadýmýzýn yazdýðý arge, büyüme, ihracat ve ruhsat beklentilerimiz var. bu nedenle sabýr ve sabýrsýzlýkla bu beklentilerin artýk fiyatlanmasýný isterken bir yýldýr patinaj çekiyoruz. Bu kadar bekledikten sonra tahtacýya selam, inada ve sabra devam.
ssss
TemelReisin yazdýklarý ile ilgili sorun yazdýklarýnýn yanlýþ olmasý deðil hep ayný laflarý tekrarlamasi.Sanki patron ve tahta yapan insafa gelip yükseltecek. Eski yazýlarýndan son yazýlarýna bakýn hep ayný laflar.Tamam ben de ilk yazýlarýný ilginç bulmuþtum ama þimdi baydý artýk.
Herkes istediðini yazar, aykýrý bir þey varsa þikayet edersin.Kimse kimseye hakaret etmemeli.Biri yorum yaptý diye hastamýsin sen demek nedir?Ne kadar kolay yazýyorsunuz böyle þeyleri.Ayip yapmayýn arkadaþlar.
Bir yorum mu? Adam iki günde bir ayný þeyleri yazýyor. Hasta mýsýn yazýsýndaki mýsýn kelimesi fazla kendisi bildiðin hasta.
Görmeyin sn.yarýmada ilgilenmeyin varsa sizin yorumunuz siz de yazýn ama hasta vs hakaret oluyor adam hisse hakkýnda yazýyor siz þahsilestiriyorsunuz hayýr öyle deðil deyin o zaman sizde.Ben de bu tür hakarete varan yazýlar okumak istemiyorum onu napýcaz?
Sizin dediðiniz kadar basit deðil. Bu arkadaþa ne dersen de ne anlatýrsan anlat yarýn yine aynýsýný yazýyor. Her gün papaðan gibi ayný þeyleri yazýyorsan bazý laflarý göze alýyorsun demektir. Bir deðil iki deðil üç deðil görmezden gelme durumunu aþtý artýk. Ben bu arkadaþa olumsuz biþey yazdýðýmý hatýrlamýyorum yazdýklarý ile ilgili biþeyler söylemiþtim ondan sonra aynýsýný 10 kere daha yazdý.
Varsa farklý bir yorumun yazarsýn ama ayný þeyleri bilerek yazýp insanlarýn sinir uçlarý ile oynuyor. Yazýlarýnda da diðer arkadaþlarýn yorumlarý ile dalga geçecek þekilde dokundurma yapýyor. Sonuç olarak o arkadaþýn tespiti de hakaret deðil. Olaný söylemiþ.
Yer Ýmleri