Uzunca süredir tutuyorum, mal 1 dolar,çok uzunca bir sürede bu enflasyon ortamýnda tutmayý düþünüyorum,
Devlete mal satýyor,bundan baþka saðlam essek varsa yazýn takibe alalým..
Uzunca süredir tutuyorum, mal 1 dolar,çok uzunca bir sürede bu enflasyon ortamýnda tutmayý düþünüyorum,
Devlete mal satýyor,bundan baþka saðlam essek varsa yazýn takibe alalým..
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
saat olmuþ 11:29 iþlem 61.xxx lot. mes'it sanýrým önce ky yi fýtýk edip, daha sonra yeni geliþtirdikleri fýtýk ilacýný piyasaya sürmek niyetinde...![]()
"Kûllî nefsin zâikatü'l-mevt...."
adamlar adreslerini deðiþtirse kap bile bildirirken üþenirler.
Hocam öyle link atýp kaçma:-)
Bu durum deva Ýçin en ideal durum deðil mi? Gribal enfeksiyonlarda patlama var. Ama en ufak bir kýsýtlama yok. Pandemi döneminde alýnan tedbirler nedeniyle özellikle solunumla ilgili ilaçlarda satýþlarýmýz düþmüþtü. Bu noktada, bu ürün grubumuzda satýþ patlamasý yaþanabilir.
Sektörün kutu bazýnda Aralýk ve Ocak ayýnda ciddi yükseliþler yaþamasý kuvvetle muhtemel bende.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Deðerli Ortak,
doðrudur; uygun ürünleri olan firmalar için ciro bakýmýndan ideal bir ortamdýr. Esasýnda; kýþa girerken salgýn ve hükümetin alacaðý kapanma/kapanmama konusundaki önlem hakkýnda çýkan haberlerde de bu günün geleceði belli idi ve ben ve birkaç arkadaþ da burda bilgi vermiþtik. Þimdi olan, odur..
hepsi bir arada "kokteyl" bir salgýn var.. ve oldukça yaygýn. ilaç firmalarýnýn satýþlarýna yansýmaktadýr..
tüm hastala þifa dilerim. öncelikli olan budur, elbette..
pandemi döneminde; Deva, akut ilaçlar bakýmýndan olumsuz etkilenmiþti. þimdi ise tam tersi oluyor.. geçen kýþ sezonunda da öyle olmuþtu..
salgýn; muhtemelen, bu kýþýn tamamýnda sürer, Nisan civarý düþüþe geçebilir.. olaðan akýþa göre belirtiyorum..
Deva ve Deva tipi geniþ solunum/enfeksiyon ürün portföyü olan firmalar için: hem kuvvetli bir 2023 Q4 cirosu hem de kuvvetli bir 2024 Q1 cirosu tahmin ediyorum.
Yer Ýmleri