Çakanda 50000 50000 çakýyor.
Þimdi de Ata baþladý.
Satan da kýzarak satýyor, intikam alýr gibi 4-5 kademeye veriyor
Kaðýtta satýcý çok, büyük bir el lazým. Bana 100 milyon TL verin, %20 yükseltmeden 100 milyonluk malý alýrým
Bu kaðýt için milyon lot altý sinek ýsýrýðý sayýlýr, yabancý gemdn hafta 400 bin aldý, hem de göstere göstere, 400k aldý %5 yükseldi, 400k verdi %5 düþtü…ayný yere geldi.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Ata 12. ayýn baþýnda 90 liralardan düþerken 80 tlde malýn altýna yatýp geleni karþýlayýp baya mücadele vermiþti 80 altýna býrakmamak için endekse ayak uyduramamasýna sinirlenip maliyetin 3 kademe altýndan kaçýyým dedi herhalde
deva özelinde sorunlar var, ama selec ve ecilc de katýlamadý son günlerde yükseliþe.,devlet bu iþe karýþtýðý sürece hepsi gider veya durur ilaçcýlar. çok karýþýlan bir sektör keza ekmeðe de devlet çok müdahale ediyor. ama diðer herþey uçup gidiyor. ben üretici olsam kimseye ilaç vermem eninde sonunda üreticinin dediði olur. bu kadar hayati bir ürünse kura endeksli olmalý.
haftasonu anladým zaten çok grafik paylaþmýþlar twitterda dedim bu kadar paylaþým varsa gitmez düþürürler. adamlarýn twitterda adamlarý var troll onlar üzerinden algý ile oynuyorlar.
Yer Ýmleri