bu dediklerinizden þu ortaya çýkar, bu þirketi patron satmadýktan sonra boþa bekleriz. dünyada roche, bayer gibi kral þirketlerden biri gelecek satýn alacak o zaman rahata ereriz . þirketi satmak isteyeceði zaman bakalým bu fiyatlardan mý verecek ederinden mi verecek göreceðiz.
Ýþ yatýrým içinden geçiyor kagýdýn vur tabanla 1 günde sat bitirde bizde her gün ölmektense bir gün ölelim.
Kýsa vadeli bir beklentim zaten yoktu haziran gibi 120 tl üstü düþüncem vardýda endeks rallisinde görmeliydi o seviyeleri. Bizim umutlar baþka bahara kaldý sanýrým kýsa vadeli görünüm o
Ýntikam alýr gibi satýyorlar maalesef..Ýyice rezalete döndü konu!
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Artýk belli ediyor kendini bilerek yýldýrma hareketleri
Ben bu tür þeylere kafa yorma taraftarý deðilim.
Bezdirme hareketi var, mal toplu, kimse satmýyor, mal alamýyorlar vs vs...Valla, mal almak isteyen hisseyi yukarý götürerek %20 yükselmeden 10-15 milyon lot mal alabilir...Çok zor deðil bu iþler...Geçen yazmýþtým, þu kadar para ile bu iþ yapýlýr diye.
Onun dýþýnda, belki Maslak1 den sonra bu hissedeki en eski yatýrýmcý benim...Maslak1 in güncel performansla çok ilgisi yok, ama ben öyle bakmýyorum...geçen yýl kendimi avuttum, durumu idare ettik..Ama bu yýldan beklentilerim çok fazla, bu yýl da bizi bezdirecekse ben veda ederim. Ya da az bir miktar býrakýrým...Enf. %50 olduðu yerde 2-3 yýlda alternatif maliyet çok büyüyor, öyle 10-15 sene bekleme gibi bir lüksüm yok..zaten 19-24, 5 yýl olmuþ yatýrýmým..bir 5 yýl daha beklemem.
ben zaten orta vade 1-2 yýl bekleyen yatýrýmcý kategorisindeyim, sadece bu hisse ile uzun vadeci oldum, o da piþman etmeye baþladý.
Öte yandan, ben olaya portföy olarak baktýðým için cagr olarak, yani ort. yýllýk getiri olarak bisti her yýl %20-30 yenebildim, deva ya raðmen...portföy yönetimi konusunda iyi olmasam bu kadar bekleyemezdim tabii ki.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
% 3,60 oranýnda düþmesinin hiç bir anlamlý nedeni yok
Þirket sürekli ilaç lisanslarý alýyor, bilanço beklentisi çok iyi
bazen borsamýzda böyle saçma sapan fiyatlamalar oluyor iþte
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri