Bilanço ve birlikte temettü kararý sonrasý ucuza alýrýza oynayanlar net kar düþük gelip temettü olayý beklendiði gibi gerçekleþmezse terste kalabilir. Sat, temettü sonrasý ucuza al senaryosu bu sefer yemeyebilir.
Bilanço ve birlikte temettü kararý sonrasý ucuza alýrýza oynayanlar net kar düþük gelip temettü olayý beklendiði gibi gerçekleþmezse terste kalabilir. Sat, temettü sonrasý ucuza al senaryosu bu sefer yemeyebilir.
ilaca zam talebi
https://eczacininsesi.com/haber/ilac...28-124248.html
Bugün biraz alým var, ak yat ciddi alýcýya benziyor, kademeler de fena deðil. Bugün %5 üzeri primle kapar, perembe de benzer bir prim olursa bilanço alýmý diyebiliriz.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
temettü mevzusunu kullanýlýyor moral bozmak için...yoksa bilançolar genelde iyi..eðer bu yýl sürpriz yapar da sýký finansal koþullar nedeniyle temettü yok derse, tam tersi olur...hem böylece patronlar iyi niyetini göstermiþ olur.
geçmiþ yýllarda %20 lerden borçlanma imkanlarý vardý...þu an %60-70 lerle borçlanabilir, çok yüksek oranlar...bu yýl temettü den fedakarlýk yapýlsa, þirket için büyük kolaylýk olur.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Þöyle baktim da hala Godot gelmemis 2019 dan beri 5 yýl oldu dolar bazlý hisse 4.5 lira dolar 5.5
Þimdi 2 dolar olmuþ 5 yýlda dolar bazlý 2 kat kar var
Godot u beklerken kutu hesaplarý ile geçen yillar
Yer Ýmleri