Originally Posted by
KAFASINAGÖREYAZAN
gündem dýþýnda ben söz istedim kar daðýtým politikasýný eleþtirdim borsada artýk 8,5 milyon yatýrýmcý olduðunu bu durumun þirketin marka deðerine artýk zarar verdiðini söyledim hakim ortaðýn imtiyazlý olarak daðýtýlan kardan % 74 pay alabildiðini oysa bu daðýtýmýn normal olarak yapýlsa hakim ortaðýn zaten % 82 hissesi olduðunu % 82 pay alacaðýný söyledim atýlan taþa ürkütülen kurbaða durumu gibi bu duurum, mesut bey söz aldý eleþtirimizde haklý olduðumuzu fakat kanunen ya hiç daðýtmayacaðýz yada el mecbur imtiyaz tanýmlanan paya tam daðýttýðýný izah etmeye çalýþtý. mevcut finansallarla seneye baþka bir kar daðýtým olabilir diye düþünüyorum. baþka bir yatýrýmcý kap bildirimlerini eleþtirdi en azýndan yeni ruhsat alýnan ürünleri yayýnlayýn dedi pazara sürücekleri ilaçlarýn ciro tahminin zor olduðunu bu sebeple açýklayamadýklarýný söyledi anladýðým kadarý ile spk da coþku verici kaplarý pek istemiyor o minvalde duyurularý olmuþ firmaya. Sonrasýnda 15 milyara çýkan özkaynaklarý ve 200 milyoda kalan sermayeyi hatýrlatýp bedelsiz artýrýmýn neden yapýlmadýðýn sorudum bu sene olmayacaðýný fakat önümüzdeki sene için düþünülebileceðini söyledi. pek yatýrýmcý yoktu toplantýda 3 tane yatýrýmcý vardý flip bey ve mesut beyle toplantý sonra biraz sohbet ettik ihracatý falan sorduk biraz anlattýlar
Bilanço bu akþam mý, bari onu da sorsaydýn
Bu kadar az katýlým olacaðýný ve rahat rahat söz alabileceðimi bilsem ben de katýlýrdým. 5-10 dk konuþmadan derdimizi anlatamam diye düþünüyorum. Neyse, artýk seneye hala yatýrýmcý isem, katýlýrým artýk.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri